Samsung Galaxy Z Flip 4 va avea ecranul și bateria mai mari

Samsung Galaxy Z Flip 4 va avea ecranul și bateria mai mari

Publicat de Fadia Hirtan
pe 03.05.2022

Cu o experiență de piață de câțiva ani, telefoanele de la Samsung care se pliază au ajuns deja la o maturitate în ceea ce privește performanțele. Însă chiar dacă dispozitivele se perfecționează de la o generație la alta, prin comparație cu modelele flagship ale aceluiași producător, telefoanele pliabile rămân cu oarecare lacune, mai ales când vine vorba de autonomie.

Acest detaliu este, însă, pe cale să se schimbe. Zvonurile despre următoarea generație de telefoane pliabile de la Samsung se înmulțesc de la o zi la alta. Iar dacă de curând te puneam în temă cu ideea că Samsung Galaxy Fold 4 și Flip 4 ar putea fi mai ieftine decât seria 3 de telefoane pliabile, astăzi îți mai aducem o veste bună. 

Se pare că Samsung va îmbunătăți autonomia viitoarei generații Galaxy Flip. Capacitatea bateriei va crește de la 3.300 mAh la 3.400 mAh. Iar dacă acest upgrade ți se pare unul prea mic pentru a conta, poate te va încânta ideea că acumulatorul montat pe Galaxy Flip va primi și sprijinul unui chipset Snapdragon 8 Gen1+, ceea ce ar însemna că vorbim de o diminuare a consumului de energie, deci de o rezistență mai mare a bateriei.

Iar veștile încântătoare despre viitoarele telefoane Samsung nu se opresc aici. 

Ross Young, un binecunoscut leaker, susține că Galaxy Z Flip 4 va veni cu un ecran mai mare. Young spune într-o postare pe contul său de Twitter că display-ul lui Flip 4 va măsura cel puțin 2 inch, în comparație cu cel al unui Z Flip 3, care are 1,9 inch

Cu aceste noi upgrade-uri, care precis vor fi completate de unele noi, cu care te vom pune în temă pe măsură ce apar, Samsung speră ca vânzările de telefoane pliabile din 2022 să crească exponențial.

Pe tine ce te-ar convinge să îți cumperi un telefon pliabil?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Dave Pro

Dave Pro

Mie chiar miar plăcea un astfel de telefon

Liliana Vâmpian

Liliana Vâmpian

Âmi place acest articol

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!