Samsung anulează actualizări de securitate pentru unul dintre cele mai populare telefoane

Samsung anulează actualizări de securitate pentru unul dintre cele mai populare telefoane

Publicat de Fadia Hirtan
pe 09.02.2022

În mod obișnuit, orice telefon Samsung are asigurarea producătorului că va primi actualizări periodice, astfel încât dispozitivul să fie la curent cu toate update-urile necesare, timp de cel puțin patru ani de la data fabricării. Cu alte cuvinte, dacă îți cumperi un smartphone de la Samsung, pentru următorii patru ani îl poți folosi fără grijă, având update-urile de securitate la zi.

Această informație nu va mai fi valabilă, însă, pentru modelul Galaxy A51, lansat la începutul anului 2020. Samsung a anunțat de curând că aceste telefoane vor primi, de acum înainte, doar două actualizări de securitate pe an

Totuși, varianta Samsung Galaxy A51 5G, care a avut mai puțin succes pe piață decât modelul de bază al seriei, va beneficia de un număr dublu de actualizări de securitate anuale, respectiv câte unul la fiecare trei luni. 

Asta nu înseamnă că nu te poți bucura în continuare de telefonul tău, Galaxy A51, sau că nu-ți poți comanda unul, ținând cont că modelul este unul dintre cele mai reușite telefoane de buget de la Samsung

Dacă vrei un alt telefon de la Samsung, dar nu te-ai hotărât încă asupra unui model anume, poate te ajută sugestiile noastre de mai jos:

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!