Netflix adaugă Two Thumbs Up, pentru recomandări mai bune de filme și seriale

Netflix adaugă Two Thumbs Up, pentru recomandări mai bune de filme și seriale

Publicat de Fadia Hirtan
pe 12.04.2022

După introducerea funcției Play Something (Dă play la ceva, orice), devenită de curând Surprise Me (Surprinde-mă) atunci când ești lipsit de inspirație, Netflix adaugă un buton nou care să-ți facă serile mai plăcute, cu recomandări de filme sau seriale exact pe gustul tău.

Serviciul de streaming a folosit până în 2017 sistemul de „notare” cu cinci stele a producțiilor pe care le puteai viziona pe platforma disponibilă atât pe telefon, cât și pe laptop sau tabletă. Atunci, Netflixul introducea butoanele Thumbs Up (👍🏼) și Thumbs Down (👎🏼), pentru a înțelege mai bine ce genuri de filme îți plac și pe care ai vrea să nu le mai primești ca recomandări.

În curând, vei putea nota filmele și serialele din aplicație și cu Two Thumbs Up, pentru un control perfect asupra recomandărilor pe care le vei primi pe Netflix. Butonul va sta lângă celelalte două pe care le poți folosi deja pentru a-ți arăta aprecierea sau lipsa acesteia pentru un anumit film sau serial pe care l-ai urmărit în aplicație.

Netflix oferă una dintre cele mai complexe experiențe de utilizator din spațiul de streaming, adaptând constant funcțiile și instrumentele pe care abonații le pot folosi pentru a urmări doar conținutul care îi interesează. 

În 2020, serviciul de streaming introducea și Top 10, o funcție disponibilă pentru fiecare regiune din lume în parte. 

Two Thumbs Up ar trebui să fie disponibil începând de astăzi pe interfețele web, TV, Android și iOS ale Netflix. Îți recomandăm să faci un update al aplicației, dacă funcția nu a devenit încă disponibilă pe dispozitivul pe care urmărești, de obicei, filmele și serialele preferate.


Chiar așa, tu unde preferi să te uiți pe Netflix? Pe TV, calculator sau pe telefon? Lasă-ne mai jos un comentariu, suntem curioși să aflăm opțiunea ta! 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!