LG a anunțat că nu va mai produce telefoane mobile

LG a anunțat că nu va mai produce telefoane mobile

Publicat de Fadia Hirtan
pe 05.04.2021

Deși în cadrul CES 2021 de la Las Vegas vehicula ideea că va ieși pe piață anul acesta cu noul model Rollable, LG a anunțat, printr-un comunicat de presă, că se va retrage definitiv din domeniul producției de smartphone-uri. Asta înseamnă că nu vom regăsi nici modelele LG V70 ThinQ, LG G10 sau LG Velvet 2 pe lista telefoanelor lansate în 2021

Motivul retragerii companiei sud-coreene din arena producătorilor de telefoane mobile este acela al unei concurențe incredibil de mare. Ce-i drept, având competitori atât de puternici precum Apple, Samsung sau Huawei deznodământul în fața căruia ne aflăm era unul inevitabil. 

LG urmează să se axeze în anii ce urmează pe realizarea componentelor pentru mașinile electrice, dispozitivelor pentru case inteligente, robotică, inteligență artificială și asupra serviciilor business-to-business, acestea fiind, fără îndoială, domenii în continuă creștere. 

LG a mai comunicat faptul că „își va valorifica expertiza mobilă și va dezvolta tehnologii legate de mobilitate, cum ar fi 6G”.

 

Ce trebuie să știi dacă ai un telefon LG

Chiar dacă LG se va orienta către alte domenii ale tehnologiei, e bine să știi că actualizările pentru dispozitivele care sunt deja lansate pe piață nu vor dispărea imediat. Mai mult decât atât, reprezentanții companiei au anunțat că service-urile vor continua să primească dispozitivele aflate încă în garanție pentru reparații. 

Totuși, dacă folosești un telefon de la LG și vrei să fii sigur că vei rămâne conectat la cele mai noi aplicații și sisteme de operare, poate că a venit momentul să te orientezi asupra unei alte mărci de telefoane mobile.

Aruncă un ochi pe oferta de telefoane de la Flip.ro și alege-ți un smartphone recondiționat într-o stare impecabilă și la un preț pe măsura bugetului tău. 

surse foto: shutterstock.com

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!