Azi se lansează iPhone 14. Urmărește LIVE evenimentul AICI

Azi se lansează iPhone 14. Urmărește LIVE evenimentul AICI

Publicat de Fadia Hirtan
pe 07.09.2022

Evenimentul Far Out, susținut de cei de la Apple, va avea loc în seara asta, începând cu ora 20:00 (ora României). Ne așteptăm să vedem cum vor arăta și ce vor ști să facă noile telefoane din gama iPhone 14 (despre care am scris mai multe aici), ceasul inteligent Apple Watch 8, posibil și alte gadgeturi.

În cele 90 de minute, cât se estimează că va dura prezentarea noilor produse, Tim Cook este așteptat să vorbească și despre câteva actualizări de software, dar și despre alte chestiuni, precum probleme de mediu. 

Ce vom vedea la evenimentul Far Out?

Fără îndoială, seria iPhone 14 va fi vedeta serii. Se presupune că acesta va include modelele iPhone 14iPhone 14 ProiPhone 14 Pro Max și o variantă nouă în familia AppleiPhone 14 Max sau Plus, menit să înlocuiască iPhone mini

Practic, se pare că modelul din urmă nu este altceva decât un iPhone 14 de tip standard, cu un plus la partea de display, care se așteaptă să aibă un ecran de 6,7 inch

Majoritatea inovațiilor va fi limitată la modelele Pro. Zvonurile susțin că vom vedea o nouă cameră principală de 48MP, un decupaj, în loc de celebrul „breton” din display, dar și un chipset mai puternic. Și pe partea de baterie e posibil să vedem îmbunătățiri considerabile în rândul tuturor modelelor. 

Totodată, ne așteptăm să vedem Apple Watch 8Apple Watch SE 2 și Apple Watch Pro. Zvonurile sugerează că modelul SE 2 ar putea primi un nou chipset, în timp ce Apple Watch 8 ar putea primi câteva funcții noi, printre care și un senzor de temperatură corporală.

Apple Watch Pro se așteaptă să apară într-o „haină” nouă, de titan, dar și într-o construcție mai robustă, cu un ecran și o baterie mai mari decât modelul omolog care l-a precedat. 

Se pare că vom vedea și noile AirPods Pro 2, care vor veni cu funcție de anulare completă a zgomotului de fundal, dar cu același design ca cel al AirPods Pro originale.

Ne-am bucura să vedem lansată și forma finală a iOS 16, care va aduce, în sfârșit, funcția Always on Display pe telefoanele Apple.

Dar mai bine te lăsăm să te convingi singur de inovațiile producătorului american, urmărind LIVE evenimentul din aceasta seară, aici:

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!