iPhone 13 Pro Max vs iPhone 14 Pro Max - la ce diferențe între cele două telefoane să te aștepți? VIDEO

iPhone 13 Pro Max vs iPhone 14 Pro Max - la ce diferențe între cele două telefoane să te aștepți? VIDEO

Publicat de Fadia Hirtan
pe 18.05.2022

Ești fan al brandului american și vrei să investești într-un telefon de care să te bucuri ani la rândul? Te-ai putea întreba dacă merită să aștepți până la viitoarea lansare a modelului iPhone 14 Pro Max sau dacă ai face mai bine să-ți iei acum un iPhone 13 Pro Max ori un alt model de telefon Apple de top. 

Și noi am avut aceeași curiozitate, așa că am „răsfoit” internetul pe toate părțile, în căutarea unui răspuns. Am dat peste un clip al binecunoscutului youtuber Unbox Therapy în care sunt puse față în față cele două modele de telefoane Apple - iPhone 13 Pro Max vs iPhone 14 Pro Max. Bineînțeles, în cazul celui de-al doilea telefon, vorbim, deocamdată, de o machetă, adică de o replică 1/1, construită de un producător chinez de carcase pe baza schemelor telefonului.

„Sunt destul de încrezător că ceea ce am în mână este ceva foarte, foarte apropiat, cu diferențe imperceptibile față de iPhone 14 Pro Max, care se va lansa foarte curând”, spune Unbox Therapy în videoclip.

Youtuberul arată că noul telefon de top de la Apple ar putea fi mai puțin lat decât modelul iPhone 13 Pro Max (77,6 mm față de 78,1 mm pe iPhone 13 Pro Max), dar și o idee mai gros (7,9 mm, față de 7,7 mm). La prima vedere, telefoanele par să aibă aceeași înălțime. 

Ce e interesant este că Apple ar putea pregăti pentru cel mai bun model al său din generația 14 o suită de camere cu obiective mai mari. Noile lentile au 16,2 mm în diametru în cazul viitorului iPhone 14 Pro Max, comparativ cu 15,5 mm, la iPhone 13 Pro Max. Asta ar sugera că lentilele vor fi capabile să capteze mai multă lumină, ceea ce s-ar putea traduce prin poze și clipuri mult mai clare. 

În plus, alte zvonuri recente spun că modelele Pro din seria iPhone 14 vor primi un update important în ceea ce privește camerele. Mai exact, suntem pe cale să întâlnim obiective cu 48MP, comparativ cu cele de doar 12MP cu care Apple ne-a obișnuit deja de câțiva ani. 

Un alt zvon de care sigur ai mai dat până acum se confirmă, la vederea machetei din videoclipul postat acum câteva zile pe YouTube. Apple va înlocui notch-ul de pe ecranul telefonului pentru modelele Pro cu o pereche de decupaje, unul rotund, iar celălalt în formă de pastilă, în timp ce modelele standard de iPhone 14 ar păstra „bretonul”.

Chiar dacă iPhone 14 Pro Max ar putea părea identic cu iPhone 13 Pro Max, când cele două telefoane sunt ținute unul în fața celuilalt, youtuberul mai precizează faptul că viitorul model va avea rame mai mici, fără benzi de antenă și cu un comutator de alimentare mai larg decât cel al lui iPhone 13 Pro Max.

Dar mai bine te lăsăm să vizionezi clipul de la Unbox Therapy, pentru a vedea cum va arăta iPhone 14 Pro Max și ce diferențe ar fi între acesta și predecesorul său, iPhone 13 Pro Max.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!