iPhone 13 Pro cu un cod QR deja gravat pe spatele telefonului? Da, există!

iPhone 13 Pro cu un cod QR deja gravat pe spatele telefonului? Da, există!

Publicat de Fadia Hirtan
pe 20.01.2022

Ne-am obișnuit de ceva vreme cu verificarea codului QR al certificatului verde la intrarea în restaurante, malluri, săli de fitness sau hoteluri. Dar te-ai gândit cum ar fi să folosești un telefon care are codul QR deja gravat pe spatele acestuia?

Caviar, binecunoscutul brand de lux, oferă opțiunea de gravare a unui cod QR direct pe spatele unui iPhone 13 Pro sau al unui iPhone 13 Pro Max, unul dintre cele mai noi telefoane de la Apple. Codul nu trebuie să fie neapărat cel de pe certificatul verde, pe care aproape întreaga planetă l-a adoptat, ci poate reprezenta o semnătură electronică, trimiterea către un anumit site sau un profil de social media, deci, practic, să reprezinte o carte de vizită pe care o iei peste tot cu tine, pentru care plătești o singură dată. 

Iată cum arată telefonul:

Și pentru că cei de la Caviar sunt renumiți pentru produsele ieșite din comun pe care le-au creat de-a lungul timpului, codul QR pe care ar urma să-l folosești pe spatele acestui telefon ar fi gravat în aur de 18K. Cea mai ieftină variantă pentru un telefon excentric este cea a unui telefon iPhone 13 Pro sau Pro Max, care se numește Black Card, cu spatele din titan, unde doar codul QR ar urma să fie realizat din aur. Prețul acestui telefon, care are o memorie internă de 128GB, pleacă de la 6.220 dolari.

Varianta mai scumpă, cea realizată în întregime din aur, se numește Golden Card, și poate ajunge să coste 35.000 de dolari. Asta dacă te mulțumești cu varianta de bază a telefonului. Pentru cea cu 1TB memorie internă, va trebui să achiți în plus 1.000 de dolari

Dar ce reprezintă 1.000 de dolari în plus, când ești dispus să plătești 35.000 pe un telefon realizat din aur, nu-i așa? 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!