iPhone 13 Pro, în ediție limitată, cu autografele lui Steve Jobs, Michael Jackson sau Elon Musk

iPhone 13 Pro, în ediție limitată, cu autografele lui Steve Jobs, Michael Jackson sau Elon Musk

Publicat de Fadia Hirtan
pe 17.03.2022

Ce legătură există între telefoane și Rasputin, Napoleon Bonaparte sau Michael Jackson? Aparent niciuna, dar Caviar, producătorul unora dintre cele mai scumpe telefoane din lume, a decis să lanseze o ediție limitată de smartphone-uri care au gravate pe spate autografele unora dintre cei mai importanți oameni, care au schimbat lumea. 

Noua colecție de telefoane Caviar, denumită sugestiv Autograph, prezintă modele de iPhone 13 Pro cu semnăturile reale ale unor personalități care te-ar putea inspira. Ce e cel mai interesant la această ediție este că fiecare model de telefon este unicat, având gravat un autograf unic.

Probabil acesta este și motivul pentru care un singur smartphone din colecție costă la fel de mult ca o mașină nou-nouță. 

Mai exact, un iPhone 13 Pro care are pe spate un fragment dintr-o scrisoare scrisă de mâna lui Napoleon Bonaparte, alături de semnătura celebrului lider francez, costă peste 75.000 de dolari. Valoarea sa este suplimentată de o carcasă din aur galben de 24 de karate.

Pentru cei care preferă să investească într-un adevărat obiect de artă care conține autografului unei personalități contemporane, probabil modelul iPhone 13 Pro cu semnătura lui Elon Musk ar fi mai potrivit. Telefonul costă aproape 27.000 de dolari.

Un adevărat fan al telefoanelor Apple s-ar orienta, mai degrabă, către un iPhone care are pe spate un autograf de la Steve Jobs, regretatul magnat american care a pus bazele acestei companii. Modelul costă nu mai puțin de 26.790 dolari.

Iar melomanii s-ar „bate” pe modelul de iPhone 13 Pro cu autograful lui Michael Jackson, care costă „doar” 24.540 dolari.

Caviar nu s-a oprit nici de această dată la a lansa doar telefoane inedite. Tot din colecția Autograph face parte și o tabletă Apple. iPad Pro-ul de 12.9 inch, echipat cu un procesor M1, are integrată pe spate o notă originală, scrisă chiar de mâna lui Grigori Rasputin, personajul extrem de controversat, în jurul căruia au apărut tot felul de legende, de care sigur nu ești străin. Mesajul scris în rusă și semnat de Rasputin s-ar traduce prin „Știu că ești la fel de mândru ca Irod, ai intrat ca o vulpe și vrei să pleci ca un lup”.

Carcasa tabletei este realizată dintr-un aliaj de bijuterii, este învelită în aur și conține detalii ale Palatului Yusupov, locul în apropierea căruia Rasputin și-a găsit sfârșitul, înecat, după ce fusese otrăvit și împușcat de mai multe ori. Desigur, dispozitivul unicat are și un preț pe măsură - 91.100 de dolari

Iar dacă niciunul dintre aceste telefoane nu te-a impresionat, e bine să știi că, pentru suma potrivită, Caviar a anunțat că poate realiza un model unicat cu autograful sau scrierea dorită.


Dacă ți-ai permite să investești într-un telefon mai mult de 20.000 de dolari, autograful cui ai prefera să-l ai pe spatele smartphone-ului tău?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!