iOS 16 va permite transferul eSIM pe un telefon nou prin Bluetooth

iOS 16 va permite transferul eSIM pe un telefon nou prin Bluetooth

Publicat de Fadia Hirtan
pe 10.06.2022

Folosești eSIM pe un smartphone Apple? Data viitoare când îți vei lua un telefon nou nu va mai fi nevoie să te stresezi cu transferul acestuia. Asta pentru că iOS 16 va veni cu un update care îți va permite să-ți treci eSIM-ul pe un iPhone nou prin Bluetooth

În prezent, dacă îți cumperi un telefon Apple și vrei să-ți activezi funcția eSIM, e nevoie să iei legătura cu operatorul de telefonie mobilă la care ești înregistrat. În timp ce unii operatori au simplificat mult procesul, alții te-ar putea invita în cadrul unui punct de lucru fizic pentru a transfera eSIM-ul pe dispozitivul nou. 

Se pare că iOS 16 va elimina această bătaie de cap, pentru că viitorul sistem de operare de la Apple, aflat deocamdată în faza de testare beta, va permite această metodă mult mai ușoară de a folosi un al doilea număr de telefon. 

Dacă vrei să afli cu ce alte noutăți va veni la pachet iOS 16, te invit să citești articolul de pe blogul Flip în care ți-am lăsat toate aceste informații. 

Un eSIM este, practic, un SIM digital care îți permite să folosești un al doilea număr de telefon, chiar dacă smartphone-ul pe care îl ai nu este un dispozitiv de tipul Dual SIM

Apple a apelat la eSIM pentru iPad Pro, Apple Watch 3, Watch 4 și 5. Compania oferă suport pentru SIM dual și pentru iPhone XS și XS Max și iPhone XR, precum și pentru seriile iPhone 11 și iPhone 12, dar și pentru ultimele modele de telefoane lansate, adică iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 și iPhone 13 mini.

Pe un telefon Apple, poți utiliza Dual SIM fie cu două eSIM-uri active, fie cu un nano-SIM și un eSIM.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!