Cu iOS 15, Find My îți va localiza iPhone-ul chiar dacă acesta este închis, a rămas fără baterie sau a fost resetat din fabrică

Cu iOS 15, Find My îți va localiza iPhone-ul chiar dacă acesta este închis, a rămas fără baterie sau a fost resetat din fabrică

Publicat de Fadia Hirtan
pe 30.09.2021

Aplicația Find My a fost dintotdeauna utilă pentru cei care folosesc dispozitive Apple. iOS 15 vine cu un upgrade uriaș în această direcție, de care sigur vei fi încântat.

Odată cu actualizarea sistemului de operare, pe lângă multe alte funcții, te vei putea bucura și de cea care îți va permite să-ți localizezi telefonul dacă l-ai pierdut sau dacă ți-a fost furat chiar și dacă acesta a rămas fără baterie, a fost resetat din fabrică sau este închis

Singura condiție pentru ca funcția să fie disponibilă pe telefonul tău este ca acesta să se numere printre modelele următoare:

Cum activezi funcția Find My?

Dacă nu ai setat-o deja, iată cum activezi funcția Find My pe iPhone-ul tău:

  • intră în Settings (Setări), apasă pe numele tău și alege Find My;
  • asigură-te că funcția Find My iPhone este activă (ON);
  • dacă ai făcut upgrade-ul la iOS 15, din același meniu poți activa și Find My Network și Send Last Location, funcții care te vor ajuta să-ți găsești telefonul chiar dacă acesta este închis sau dacă nu mai are baterie.

Si asta e tot ce ai de făcut! Dacă nu îți mai găsești iPhone-ul, îl poți urmări fie utilizând aplicația Find My de pe un computer sau de pe un alt telefon, accesând din orice browser iCloud.com/find, unde va trebui să te loghezi cu ID-ul și parola ta Apple.

Apple nu a divulgat, încă, metoda prin care un iPhone poate fi identificat chiar dacă este închis sau a rămas fără baterie ori dacă cel care l-a găsit l-a resetat din fabrică. 

Până când vom găsi lămuriri clare cu privire la acest aspect, noi bănuim că e vorba de un Bluetooth low energy, pe care telefoanele Apple l-ar folosi. Totuși, acest lucru ar însemna că smartphone-urile ar avea un indice de baterie cu o precizie nu chiar perfectă, tocmai pentru ca dispozitivele să poată păstra suficientă baterie pentru serviciul Find My.

O altă variantă plauzibilă ar putea fi conectarea dispozitivului închis la alte gadgeturi Apple aflate în proximitatea sa prin Wi-Fi.

Oricare ar fi tehnologia care ar sta în spatele acestei funcții, utilitatea sa este una extraordinară. 

Iar dacă telefonul pe care îl folosești este mai vechi decât iPhone 11, poate a venit momentul să faci un upgrade, mai ales dacă vrei să beneficiezi de funcția Find My chiar și atunci când iPhone-ul a rămas fără baterie, a fost resetat din fabrică sau este închis

Aruncă-ți un ochi în magazinul nostru de telefoane second hand recondiționate, sigur vei găsi o ofertă tentantă! 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

mihai  bucur

mihai bucur

Dacă telefonul a fost furat înainte de a fi conectata la un icloud sau înainte de a fi deschis vreodată mai pot fi găsit? urgent! ajutor!

Mitrache Mihaela

Mitrache Mihaela

FOARTE BUNA O FERTA

Adriana Anita  Matyas

Adriana Anita Matyas

Luna aceasta este ziua fiului meu. Și îmi doresc un telefon să il fac cadou

vezi toate comentariile

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!