„Modelul este doar un număr”. Flip a ajuns la sediul Apple în timpul lansării iPhone 14 (FOTO+VIDEO)

„Modelul este doar un număr”. Flip a ajuns la sediul Apple în timpul lansării iPhone 14 (FOTO+VIDEO)

Publicat de Fadia Hirtan
pe 09.09.2022

Iubim tehnologia, dar mai ales smartphone-urile. Iar anul ăsta, la lansarea noii serii de telefoane Apple, am ales să transmitem un mesaj important.

Așa că am fost să sărbătorim în fața sediului gigantului american din CupertinoCalifornia, prezentarea celor mai noi modele, cele din gama iPhone 14. În stilul nostru. 

În timpul evenimentului de lansare din campusul Apple, un camion TV cu ecran LED a afișat mesaje de felicitare pentru noile iPhone-uri. „Sărbătorim deja relansarea”, „Aceasta nu este o lansare. Este o relansare pentru telefoanele reutilizate” sau „Modelul este doar un număr” sunt mesajele cu care am încurajat clienții să cumpere telefoane recondiționate în stare excelentă, alăturându-se astfel poveștii despre sustenabilitate pe care noi, la Flip.ro, am început să o scriem acum ceva timp. 

Mai mult, în aceeași zi, mesajele noastre au fost proiectate și pe ecranele publicitare din Times SquareNew York. Propoziții precum „Sărbătorim relansarea modelelor mai vechi la un preț mai bun” au atras atenția trecătorilor din centrul orașului.

Susținem o economie circulară, așa că lansarea noului iPhone a fost momentul perfect pentru ca noi să încurajăm utilizatorii să facă niște cumpărături inteligente, mai ales că alegerea unui smartphone recondiționat este una mai sustenabilă, atât pentru portofelul lor, cât și pentru întreaga planetă.

Uite cum a fost să „defilăm” pe străzile din America: 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!