Cum transferi istoricul conversațiilor de pe WhatsApp pe Telegram?

Cum transferi istoricul conversațiilor de pe WhatsApp pe Telegram?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 12.10.2021

Dacă ai decis să ștergi contul de WhatsApp și să migrezi către Telegram, suntem aici să-ți dăm o veste bună! Toate conversațiile tale de pe WhatsApp pot fi transferate pe Telegram în câteva minute, printr-o metodă pe care ești pe cale să o afli.

Singura condiție pentru a face acest lucru (și logică, de altfel) este ca prietenii tăi ale căror conversații vrei să le transferi către noua platformă să folosească, la rândul lor, aplicația de chat Telegram

Avem, însă, și o veste proastă. Nu vei putea transfera calupuri de conversații, ci va trebui să le muți una câte una în Telegram. De asemenea, discuțiile avute pe grupurile de WhatsApp nu pot fi transferate pe Telegram. Totuși, vei reuși să păstrezi atât documentele și fișierele partajate, cât și ordinea lor cronologică, cu tot cu data și ora la care au fost trimise, în cazul conversațiilor individuale.

Acestea fiind spuse, hai să vedem împreună cum transferi istoricul conversațiilor de pe WhatsApp pe Telegram.

Iată pașii pe care îi vei avea de parcurs:

  1. Intră pe WhatsApp.
  2. Deschide conversația privată pe care vrei să o transferi pe Telegram.
  3. Apasă pe cele trei puncte din dreapta, sus.
  4. Alege More și dă click pe Export chat. Poți opta pentru transferul conversației simple sau pentru atașarea la aceasta a tuturor documentelor sau fișierelor media partajate vreodată în cadrul ei (without media, include media).

5. Alege Telegram, în meniul de share care va apărea.

6. Dă click pe chatul cu persoana ale cărei conversații vrei să le muți din WhatsApp în Telegram. Ai grijă să nu greșești destinatarul lor.

7. Apasă pe Import și așteaptă ca transferul să fie făcut.

Acum ar trebui să vezi în chatul din Telegram întreaga conversație, exact așa cum era structurată și pe WhatsApp

Imediat ce ai transferat toate conversațiile pe care nu voiai să le pierzi, te poți întoarce să închizi contul de WhatsApp.

Iar înainte să pleci de aici, mai avem să-ți dăm o veste bună! Telegram nu stochează în telefon pozele, clipurile video sau documentele pe care le primești sau le trimiți, așa cum se întâmplă pe WhatsApp, dacă nu ai modificat setarea. Asta s-ar putea să te încânte mult, mai ales dacă ai optat pentru un telefon sub 2.000 lei, care vine cu o stocare mai mică decât cea a unui dispozitiv mai scump.


Dacă informațiile din acest articol ți-au fost în vreun fel de ajutor, ne-am bucura să ne lași mai jos aprecierea ta, sub forma unei inimioare. 💚

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!