Cum să faci backup la poze, clipuri video, postări sau notițe din Facebook?

Cum să faci backup la poze, clipuri video, postări sau notițe din Facebook?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 20.04.2021

Dacă te gândești să iei o pauză de la social media, dacă vrei să-ți închizi contul de Facebook ori vrei să te asiguri că nu vei pierde nimic din conținutul postat, în eventualitatea unui alt leak Facebook, sau pur și simplu vrei să te asiguri că tot ce ai share-uit de-a lungul timpului cu prietenii tăi nu se va pierde, citește acest material până la final. 

Ți-am pregătit mai jos, pas cu pas, ce ai de făcut dacă vrei să păstrezi o copie a profilului tău de Facebook în afara platformei. 

6 pași pentru a salva tot ce ai postat vreodată pe Facebook

  1. Deschide pe telefon aplicația de Facebook sau intră pe contul tău dintr-un browser.
  2. Accesează meniul principal, selectând cele trei linii din dreapta sus (de pe telefon) sau săgeata în jos (de pe desktop).
  3. Deschide meniul Settings, apoi alege Profile Settings.

       4. Caută opțiunea Transfer a Copy of your Information, ca mai apoi să introduci parola de la Facebook.

       5. Se va deschide un nou meniu, de unde poți selecta atât datele pe care vrei să le transferi (poze, clipuri video, postări sau notițe), cât și destinația acestora (Google Photos, Dropbox etc.).

       6. După ce ai marcat alegerile tale, simpla apăsare a butonului Next va transfera datele selectate de tine către destinația preferată.

Acum, că ai tot conținutul care te interesează salvat în afara Facebook, poți fi sigur că amintirile tale sunt în perfectă siguranță!

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!