(FOTO) iPhone 15 ar putea arăta ca iPhone 5C, un telefon care nu se mai fabrică din 2015

(FOTO) iPhone 15 ar putea arăta ca iPhone 5C, un telefon care nu se mai fabrică din 2015

Publicat de Fadia Hirtan
pe 23.11.2022

Să fie, oare, vreo legătură între numele viitoarei generații de telefoane Apple și anul în care bătrânul iPhone 5C a încetat să mai fie fabricat? Probabil nu vom afla niciodată. Ce știm, deocamdată, este că iPhone 15 e posibil să preia design-ul mai vechiului model pe care Apple îl scotea pe piață acum aproape zece ani. 

Sau cel puțin asta susține binecunoscutul leaker ShrimpApplePro pe contul său de Twitter, unde a publicat recent câteva imagini cu ceea ce pare să fie macheta smartphone-ului pe care îl vom vedea lansat toamna viitoare. 

Ce știm până acum despre design-ul seriei iPhone 15

Chiar dacă nu au trecut nici trei luni de la evenimentul în care vedeam prezentarea lui iPhone 14, zvonurile despre seria iPhone 15 încep deja să apară. Așa se face că primele imagini cu un presupus iPhone 15 Pro sau 15 Pro Max circulă deja între pasionații de tehnologie. 

Cel mai recent dintre ele spune că producătorul american pregătește o schimbare în ceea ce privește design-ul viitoarelor telefoane. Sau, mai degrabă, o întoarcere în timp. Concret, se presupune că Apple reciclează o idee care a fost primită cu brațele deschise în 2013, când se lansa iPhone 5C

Ce pare să fie diferit la aceste telefoane cu care vom putea face cunoștință abia în septembrie 2023 este materialul în care sunt învelite. Mai exact, seria iPhone 15 va beneficia de carcase mai rezistente, după spusele leaker-ului. Tot el sugerează că iPhone-urile viitoare vor adopta un spate cu cadru lateral curbat, în locul celui plat, cu care ne-am obișnuit de la iPhone 12 încoace. 

Dacă presupunerile se adeveresc, nu va fi prima dată când Apple va alege să refolosească o idee care, în trecut, s-a dovedit a fi una foarte bună. Îți reamintesc faptul că gigantul american utiliza același design cu cadru curbat inclusiv pe mai vechile modele ale sale, începând cu iPhone 6 și ajungând până la seria iPhone 11

Leakerul ShrimpApplePro mai spune că Apple ar putea trece de la oțel inoxidabil la titan pentru carcasele seriei iPhone 15. Presupunerile merg și mai departe, pentru că nu văd cum gigantul ar putea renunța la spatele din sticlă al telefoanelor, ținând cont de faptul că MagSafe funcționează cel mai bine cu acest material. 

În teorie, ne putem aștepta ca telefoanele din seria iPhone 15 să fie mult mai rezistente decât oricare alt model lansat vreodată de americanii de la Apple, ținând cont de faptul că gigantul tehnologic ar putea folosi margini dintr-un titan premium, în loc de oțelul inoxidabil sau aluminiul pe care le regăseam pe seriile de la iPhone X încoace. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!