Când e cel mai bun moment să-ți cumperi un iPhone?

Când e cel mai bun moment să-ți cumperi un iPhone?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 20.09.2021

Vrei să-ți cumperi un telefon de la Apple? Evenimentul de lansare a noilor modele, care are loc an de an, în fiecare toamnă, nu stârnește doar bucuria celor pasionați de tehnologie, curioși să vadă cum arată, cât costă și ce specificații are noul iPhone 14. Mulți dintre fanii brandului american abia așteptau să se lanseze un model nou de telefon pentru ca prețul celor mai vechi, cum sunt modelele iPhone 13, iPhone 12 sau iPhone 11, să scadă. 

Dacă și tu te-ai numărat printre ei sau dacă pur și simplu stai mereu cu ochii pe ofertele la telefoane, suntem aici să-ți face ziua mai bună. În acest material ți-am pregătit câteva ponturi pentru ca tu să știi când e cel mai bun moment să-ți cumperi un iPhone.

iPhone 12 Pro Max

Imediat după ce s-a lansat

Asta dacă vrei să te bucuri printre primii din lume de cea mai nouă tehnologie pe care Apple o pune la dispoziția fanilor săi. Concret, dacă ai urmărit fiecare zvon legat de iPhone 14 și dacă fiecare informație nou apărută despre acest telefon te-a entuziasmat, probabil acesta este cel mai bun moment în care îl poți comanda!

iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro și 14 Pro Max sunt disponibile pentru precomandă pe siteul oficial al producătorului. Cel mai probabil, nu vom vedea prea curând reduceri aplicate pentru cele patru modele de telefoane, cel puțin dacă ne luăm după prețurile practicate în anii trecuți de către retailerii români. 

iPhone 13

În mod obișnuit, telefoanele Apple își păstrează prețul intact perioade îndelungate și se devalorizează mult mai greu decât gadgeturile altor producători, dacă ar fi să le comparăm cu modelele mai vechi de telefoane Samsung sau Huawei

Tot imediat după lansarea ultimei generații de telefoane îți poți lua și un model ceva mai vechi, dar cu specificații încă „pe val”. De exemplu, acum un iPhone 13 Pro ar putea fi alegerea ideală pentru tine, pentru că vine la un preț aproape identic cu cel la care îți vei putea cumpăra un iPhone 14 și are aceleași specificații.

De Black Friday

După cum bine știi, Black Friday vine în fiecare an cu reduceri semnificative la multe gadgeturi, deci și la telefoane. Iar dacă pe iPhone 14 nu știm dacă o să-l vedem în rândul produselor cu discount anul acesta la Black FridayiPhone 13iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max sigur vor primi reduceri pe care ar fi păcat să le ratezi.

Pe Flip.ro te vor aștepta discounturi uriașe la zeci de modele de telefoane. Dacă vrei să fii printre primii care află despre campania de Black Friday pe care ți-o pregătim, abonează-te la newsletterul Flip.ro

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Oricând, dacă îl iei de la noi

Dacă nu te grăbești să pui mâna pe ultimul model lansat de producătorul de telefoane pe care îl preferi, pe Flip.ro găsești tot timpul anului oferte tentante la cele mai populare telefoane recondiționate, dar care arată și funcționează impecabil. 

Fii sigur că vei comanda un telefon verificat atent de specialiștii Flip, care va ajunge la tine cu livrare gratuită, la care vei primi garanție 12 luni și drept de retur gratuit 30 zile, în cazul în care te răzgândești.

Nu-ți putem, însă, garanta faptul că telefonul pe care ai pus ochii va fi disponibil prea mult timp. Grăbește-te, așadar, să-l comanzi atunci când îl prinzi la un preț bun. Îți vei mulțumi mai târziu!

Când e cel mai prost moment să-ți cumperi un iPhone?

Și dacă ți-am spus care sunt cele mai bune momente în care poți cumpăra un iPhone, să amintim și despre cel mai neinspirat moment în care poți face o achiziție de acest fel.

Ținând cont de faptul că Apple ne-a obișnuit să lanseze o serie nouă de telefoane în fiecare an, la începutul toamnei, cel mai prost moment în care ți-ai putea cumpăra un iPhone ar fi în lunile iulie sau august

Atunci, prețul telefoanelor din ultima generație lansată rămân ridicate, iar costul viitoarelor smartphone-uri poate fi estimat doar pe baza zvonurilor. În mod real, nu poți avea nicio certitudine în ceea ce privește prețul gadgeturilor care așteaptă să fie lansate. Ce ar trebui să nu uiți, însă, este că ultimele telefoane apărute pe piață (cum au fost iPhone 13) vor avea un cost ridicat până înainte de lansarea celor noi (iPhone 14). 

Așadar, să recapitulăm:

  • cele mai bune momente în care îți poți lua un iPhone sunt imediat după lansare, de Black Friday sau oricând dorești, dacă alegi să îl cumperi de pe Flip;
  • cea mai proastă decizie pentru bugetul tău ar fi să-ți cumperi un iPhone cu o lună sau două înainte de lansarea următoarei generații.

Sperăm că acest material te-a ajutat cu idei pe care să le aplici atunci când vrei să-ți cumperi un nou iPhone


Și dacă tot ai ajuns până aici, am aprecia enorm să ne lași o inimioară sau un comentariu cu sugestii pe care ai să ni le transmiți, mai jos, să știm că ai citit materialul până la capăt. 🤗

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!