Care e cel mai bun iPhone pe care ți-l poți cumpăra în 2022?

Care e cel mai bun iPhone pe care ți-l poți cumpăra în 2022?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 24.03.2022

Nu mai e niciun secret faptul că Apple lansează an de an noi modele de telefoane. Așa cum probabil știi deja, toamna e dedicată smartphone-urilor de top, iar începutul anului e rezervat pentru variantele de buget. 

Dacă ești un fan al produselor gigantului american și vrei să faci un upgrade, probabil te întrebi care e cel mai bun telefon Apple pe care ți-l poți cumpăra în 2022. Iar curiozitatea ta e cât se poate de bine fondată. La urma urmei, listele lungi de specificații și numărul mare de modele dintre care poți alege s-ar putea să te copleșească, mai ales dacă nu ai neapărat o pasiune pentru tehnologie sau telefoane, în general. 

Suntem aici să te ajutăm să alegi cel mai potrivit model pentru tine! Iată ce te-ar putea interesa să-ți cumperi:

Cel mai bun iPhone pentru baterie

iPhone 14 Pro Max împarte primul loc din topul telefoanelor Apple în 2022, când vine vorba de cel mai bun iPhone pentru baterie. Dispozitivul beneficiază de un acumulator cu 4323 mAh, la fel ca „fratele său” mai mic, iPhone 14 Plus

La fel de generos ți s-ar putea părea și acumulatorul cu care vine la pachet iPhone 13 Pro Max, telefon lansat anul trecut, dar care încă se încadrează la categoria „grea”. Smartphone-ul aduce la masă un acumulator de 4.352 mAh, capabil să se reîncarce la 27W, adică de la 0% la 50% în aproximativ 30 de minute, așa cum susține producătorul. Și vestea bună este că e mult mai ieftin decât modelele despre care îți povesteam mai sus, adică decât iPhone 14 Pro Max și iPhone 14 Plus

iPhone 13 Pro Max este un telefon mai mult decât elegant, cu un display generos, de care te vei îndrăgosti, dar și camere performante, care să-ți fie de ajutor atunci când vrei să prinzi cadrul perfect. 

iPhone 13 Pro Max

Dacă și prețul modelului 13 Pro Max depășește bugetul pe care îl aveai disponibil pentru un telefon, dar vrei să te bucuri de un iPhone cu baterie mare, poate te-ar tenta un iPhone 12 Pro Max, lansat în 2020. Modelul are un acumulator de 3.687 mAh și funcția de încărcare rapidă la 22W

Nici varianta apărută pe piață cu un an înainte nu e de ignorat. Vorbim de iPhone 11 Pro Max, telefon cu o baterie de 3.969 mAh și funcția de fast charging la 20W

Dacă te interesează să cumperi oricare dintre aceste modele, ești la un click distanță de, probabil, cele mai bune prețuri de care poți profita. 

Cel mai bun iPhone pentru camere

Dacă visezi la cel mai bun iPhone recunoscut pentru performanțele camerelor sale, vei merge la sigur cu modelul iPhone 14 Pro Max. Telefonul a primit un upgrade serios pe partea de obiective, având la „bord” o cameră wide cu 48MP, un obiectiv telephoto cu 12MP și un zoom de 3 x, plus un obiectiv ultrawide cu încă 12MP. Suita de camere e completată de senzorul LiDAR, montat doar pe modelele premium de la Apple. 

Însă și de această dată e posibil să te „lovești” de un preț prea piperat pentru bugetul tău, așa că îți sugerăm să îți îndrepți atenția către modelul de top al producătorului american lansat anul trecut, iPhone 13 Pro, la fel de apreciat pentru calitățile sale în ceea ce privește camerele. 

iPhone 13 Pro

Modelul 13 Pro are, pe lângă display-ul cu o rată de refresh de 120Hz, o suită de trei obiective și un senzor LiDAR care promit să te surprindă. Camerele, care acoperă unghiuri wide, ultrawide și telephoto, au fiecare câte 12MP. Telefonul este capabil să filmeze în 4K la 60fps în Cinematic mode, de care sigur ai auzit la lansarea seriei iPhone 13

Iar dacă nu-ți amintești ce presupune această funcție, iată o scurtă demonstrație a ceea ce poți face cu un 13 Pro, când vine vorba de filmare cu telefonul:

Dacă vrei să-ți cumperi un iPhone 13 Pro, e posibil ca prețul la care îl găsești pe Flip.ro să fie cel mai avantajos pentru tine. 

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Cel mai bun iPhone de mici dimensiuni

Suntem diferiți, iar asta nu e decât o altă veste bună. În vreme ce unii dintre noi preferă să se bucure de smartphone-uri mari, cu ecrane generoase, alții caută să-și cumpere telefoane care încap cu ușurință într-o palmă. Dacă faci parte din ultima categorie, informațiile pe care ești pe cale să le afli te vor încânta. 

Cel mai bun iPhone de mici dimensiuni pe care ți-l poți cumpăra în 2022 este iPhone 13 mini, ultimul din această serie, pentru că Apple a renunțat la fabricarea acestui model.

Până atunci, însă, poți beneficia de avantajele de a folosi un 13 mini, probabil cel mai simpatic dintre toate. În afară de faptul că nu vei avea nicio grijă că-l poți scăpa din mână, date fiind dimensiunile sale de 131.5 x 64.2 x 7.7 mm și greutatea sa de 141 g, cel mai mic telefon din seria iPhone 13 este mai ieftin decât celelalte variante pe care le ai la dispoziție din ultima gamă lansată de Apple. 

iPhone 13 mini

În plus, modelul vine cu un design atractiv și o baterie ceva mai bună decât cea a lui iPhone 12 mini, de 2.438 mAh, în loc de 2.227 mAh, cât are telefonul lansat în 2020

Pe Flip.ro ai mereu reduceri la telefoane. Află cu cât poți cumpăra un iPhone 13 mini!

Cel mai bun iPhone de buget

Deși nu vei găsi mari diferențe între modelul lansat recent și cel apărut pe piață în 2020, iPhone SE 2022 rămâne unul dintre cele mai ieftine telefoane de la Apple, cu specificații actuale, care, probabil, își va păstra acest titlu mult timp de acum înainte. 

Totuși, un anumit detaliu te-ar putea face să alegi varianta de anul acesta, în locul lui iPhone SE 2020, chiar dacă acesta din urmă este mai accesibil când vine vorba de preț. Mai exact, cel mai nou telefon de la Apple are 5G, dar și o baterie mai generoasă decât cea a smartphone-ului de buget apărut acum doi ani. Concret, vorbim de un acumulator de 2.018 mAh, față de cel cu doar 1.821 mAh, pe care îl vei întâlni pe iPhone SE 2020.

iPhone SE 2022

Chiar dacă designul acestui telefon îl face să pară că a venit, mai degrabă, din trecut, iPhone SE 2022 este un smartphone ieftin, cu specificații care ar satisface orice utilizator obișnuit de tehnologie.

Cel mai bun iPhone cu 5G

Iar dacă până acum ți-am prezentat doar ultimele smartphone-uri lansate de Apple, îți propunem să ne întoarcem la ceva mai vechiul iPhone 12. Telefonul apărut în 2020 poate fi, anul acesta, cea mai bună variantă pentru tine, dacă vrei să combini lista de specificații de top cu un preț mai accesibil decât cel al modelelor proaspăt lansate.

Smartphone-ul are o baterie mai rezistentă decât acumulatoarele montate pe variantele mini (adică 2.815 mAh), dar și un design mai atractiv. iPhone 12 se menține încă în topul telefoanelor cu cele mai bune camere, cu un mod de noapte care te va surprinde, fără îndoială.

În plus, telefonul de la Apple nu diferă cu foarte mult de succesorul său, iPhone 13, deși prețul primului dintre ele s-a depreciat, odată cu lansarea noii generații de iPhone, în toamna trecută.

Poți cumpăra un iPhone 12 mai ieftin ca niciodată. Apasă pe butonul de mai jos și vezi ce prețuri avantajoase ți-am pregătit pentru acest model!

Ție ce model de iPhone dintre cele descrise în acest material te-a atras cel mai mult și care ți s-ar părea cel mai bun pentru tine?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!