Cât de rapid e iPhone 12 față de primul model lansat de Apple vreodată - VIDEO

Cât de rapid e iPhone 12 față de primul model lansat de Apple vreodată - VIDEO

Publicat de Fadia Hirtan
pe 29.06.2021

Au trecut 14 ani de când Steve Jobs anunța lansarea primului model de iPhone. De atunci și până astăzi, telefoanele Apple au devenit din ce în ce mai performante și au primit specificații care fac ca smartphone-ul scos pe piață în 2007 să arate acum ca o adevărată piesă de muzeu.

iPhone 12, telefon apărut în toamna anului trecut, are specificații care astăzi ni se par firești. Ba chiar mulți dintre noi așteaptă cu nerăbdare și lansarea viitorului model, iPhone 13, care va împinge standardele și mai sus.

Până atunci, ne bucurăm de cipul A14 Bionic cu care vine echipat ultimul model de iPhone, dar și cu o viteză net superioară primului telefon de la Apple

Detaliul care astăzi ne poate amuza, uitându-ne în urmă, este că primul iPhone avea doar 128 MB, pe când iPhone 12 vine cu 4 GB RAM. Mai citește o dată. Megabiți! 

Uite și alte specificații, în oglindă, ale celor două modele de telefoane.

În urma testării vitezei celor două iPhone-uri, concluzia este că veteranului de la Apple îi iau două minute și 29 de secunde pentru a face același task pe care iPhone 12 îl poate executa într-un singur minut

Ba chiar cei de la PhoneBuff, care au analizat, în paralel, cele două modele, au fost nevoiți să încetinească robotul pentru a putea merge în același ritm, astăzi complet depășit, al primului iPhone.

Dar mai bine te convingi singur de diferențele între viteza cu care se mișca primul iPhone și rapiditatea celui din generația a 12-a:

Tu ai avut primul model de iPhone?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!