După Apple, și Samsung anunță întârzieri la lansarea noilor telefoane. Când am putea vedea seria S22 pe piață?

După Apple, și Samsung anunță întârzieri la lansarea noilor telefoane. Când am putea vedea seria S22 pe piață?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 22.12.2021

După ce Apple a anunțat nu demult că oprește producția de iPhone-uri, pentru prima dată în istorie, a venit și rândul lui Samsung să se confrunte cu efectele crizei mondiale de cipuri. 

Se pare că gigantul va amâna lansarea seriei S22, din cauza faptului că se confruntă cu o problemă „semnificativă” a lanțului de aprovizionare. În mod obișnuit, trebuia să urmărim prezentarea oficială a modelelor S22, S22+ și S22 Ultra (despre care se vehiculează că va fi noul Note) pe 8 februarie, însă acum se presupune că precomenzile pentru aceste telefoane vor fi făcute cel mai devreme pe 9 februarie 2022, așa cum susține Jon Prosser, un binecunoscut leaker, într-o postare nouă de pe contul său de Twitter

Iar dacă o singură zi ți se pare a fi o diferență insignifiantă, lucrurile nu stau chiar atât de bine. Mai exact, se pare că disponibilitatea seriei Galaxy S22 este anticipată, cel puțin deocamdată, pentru 25 februarie, la aproape o lună față de data la care Samsung obișnuia să-și lanseze gama de top a telefoanelor. 

Lipsa globală de cipuri, care a schimbat complet lumea tehnologică în 2021, a întârziat și lansarea modelului de telefon S21 FE. Situația nu e deloc una „roz” nici în grădina concurenței, unde foarte multe dintre comenzile la iPhone 13 nu au fost onorate nici până astăzi, deși evenimentul de lansare a seriei a avut loc pe 14 septembrie

Fără îndoială, această situație nemaiîntâlnită va aduce pierderi atât financiare, cât mai ales de imagine, pentru Samsung, în cazul în care seria S22 va întârzia să apară mai târziu de luna martie, în 2022.

Dacă-ți dorești un telefon performant, „răsfoiește” oferta Flip.ro la telefoane Samsung și alege-ți un model de care poți fi convins că va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare, pentru care vei primi garanție 12 luni, transport gratuit și garanția primirii banilor înapoi, în cazul în care te răzgândești. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Csabi Varga

Csabi Varga

Buna vreu si io un samsung s21

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!