Apple Watch seria 8 îți va putea măsura temperatura

Apple Watch seria 8 îți va putea măsura temperatura

Publicat de Fadia Hirtan
pe 02.05.2022

Se zvonește că viitoarele Apple Watch, adică ceasurile din seria 8, pe care abia așteptăm să le vedem lansate în al treilea trimestru al acestui an, vor fi capabile să îți măsoare temperatura corpului. Vestea vine de la popularul Ming-Chi Kuo, analist care spune că ceasurile inteligente de la Apple vor avea un algoritm de măsurare care nu a putut fi inclus pe dispozitivele din seria 7, apărute anul trecut.

Obținerea unui algoritmului potrivit capabil să furnizeze rezultate precise este importantă, deoarece un ceas inteligent nu poate suporta hardware-ul care ar ajuta la măsurarea temperaturii centrale și trebuie să se bazeze pe temperatura pielii, care variază rapid în funcție de mediul exterior.

Analistul mai spune că și Samsung se confruntă cu provocări similare pentru seria Galaxy Watch 5, iar ceasurile inteligente de la producătorul sud-coreean ar putea să nu măsoare corect temperatura corpului, tot din cauza limitărilor algoritmului.

„Apple a anulat măsurarea temperaturii corpului pentru Apple Watch 7, deoarece algoritmul nu a reușit să se califice înainte de a intra în etapa EVT (test de validare în inginerie) anul trecut. Provocarea în implementarea măsurării precise a temperaturii corpului este că temperatura pielii variază rapid în funcție de mediul exterioar. Un ceas inteligent nu poate suporta măsurarea temperaturii din punct de vedere hardware, așa că are nevoie de un algoritm excelent pentru a funcționa corespunzător.”, a scris Ming-Chi Kuo pe contul său de Twitter

Din punctul tău de vedere, care e cea mai utilă funcție a unui ceas inteligent, de care te bucuri? Lasă-ne mai jos un comentariu și spune-ne părerea ta, suntem curioși să o aflăm!

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!