Apple Watch 7 vs. Apple Watch 6: ce e diferit la noul ceas inteligent

Apple Watch 7 vs. Apple Watch 6: ce e diferit la noul ceas inteligent

Publicat de Fadia Hirtan
pe 15.09.2021

Pe 14 septembrie nu ne-am bucurat doar de lansarea celui mai nou telefon de la Apple, iPhone 13, despre care am scris aici, ci și de imagini în exclusivitate cu noul model Apple Watch 7

În cazul în care nu ai fost pe fază să urmărești live evenimentul celor de la Apple sau dacă nu ai răbdare să afli detalii din înregistrarea video a prezentării pe care aceștia au făcut-o, dar vrei să știi dacă merită să investești într-un Apple Watch 7, ai ajuns unde trebuie. 

Am strâns pentru tine cele mai utile informații despre noul ceas inteligent de la Apple, comparate cu specificațiile modelului care l-a precedat, Apple Watch 6.

Află din rândurile de mai jos care sunt diferențele dintre Apple Watch 7 și Apple Watch 6.

Apple Watch 7 vs. Apple Watch 6: design și display

Deși aspectul general al ceasurilor inteligente de la Apple s-a schimbat destul de puțin de la o generație la alta, nu putem spune că pe partea de design nu vedem o îmbunătățire acestui gadget. 

Așadar, Apple Watch 7 vine cu un aspect ceva mai fresh decât cel al „fratelui său” mai mare, Apple Watch 6, dar și cu un afișaj mai ușor de urmărit, chiar și într-o zi însorită, așa cum spun cei de la Apple, care promit că au mărit luminozitatea ecranului cu 70%

Desigur, pentru o vizibilitate mai clară, ajută mult și lărgirea cu 20% a display-ului față de cel al modelului anterior, prin micșorarea ramelor, care ajung acum la o dimensiune de doar 1,7 mm. 

În plus, liniile device-ului sunt mai fine, iar estetica sa mai modernă decât cea a lui Apple Watch 6. Ultimul model de smartwatch lansat de Apple este la fel de rezistent la apă ca seria 6, așa că vei putea înota sau face scufundări până la 50 de metri fără să-l scoți de la mână. Ce aduce în plus generația a șaptea de ceasuri inteligente este rezistența sporită la praf și șocuri, având certificarea IP6X, iar prezentarea video de mai jos nu mai are nevoie de completări. 

Apple Watch 7 vs. Apple Watch 6: funcții

Apple ne-a obișnuit cu upgrade-uri interesante pe partea de funcții de la o generație la alta de ceasuri inteligente. Iar dacă la seria 6 am regăsit un senzor care citește nivelul oxigenului din sânge și un altimetru, în vreme ce pe seria 5 ne întâlneam cu o busolă și funcția always on display, Apple Watch 7 va avea, în plus, posibilitatea de monitorizare a mișcărilor pe care le faci în cadrul mai multor tipuri de activități, așa cum poți vedea în clipul următor:

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Apple Watch 7 vs. Apple Watch 6: baterie

Ne-ar fi plăcut să-ți spunem că Apple Watch 7 are o baterie mai performantă decât mai vechiul Apple Watch 6, mai ales că vine cu un display mai mare, luminat mai puternic. Din păcate, nu e așa.

Apple a decis să păstreze aceeași baterie și pentru noua generație de ceasuri inteligente, care are aceeași nevoie de reîncărcare la maximum 18 ore, adică o dată pe zi. 

E posibil să te încânte, în schimb, informația că Apple Watch 7 poate primi energie cu până la 33% mai repede decât o face Apple Watch 6, însă dependența zilnică de încărcător nu e întocmai cea mai bună veste pe care aveau să ne-o dea cei de la Apple

Apple Watch 7 vs. Apple Watch 6: concluzii

Diferențe prea mari între Apple Watch 7 și Apple Watch 6 nu sunt, lucru întâlnit și la competitorii brandului american, când vorbim de lansări noi și de comparații între noile produse și cele din ultima generație. 

Asta se poate întâmpla și din cauza faptului că producătorii au setat un trend în ceea ce privește lansarea unor noi produse în fiecare an. Chiar și atunci când vorbim de telefoane, upgrade-ul merită cu adevărat făcut dacă folosești un gadget mai vechi. 

Saltul de la Apple Watch 6 la seria 7 s-ar putea, așadar, să nu ți se pară unul suficient de important pentru a-l face, dar suntem, totuși, curioși - ți-ai cumpăra cel mai nou ceas inteligent de la Apple?


Lasă-ne mai jos un comentariu cu părerea ta! 🤗

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!