Intrebari Frecvente

  • Despre Flip

  • Pregatirea de vanzare

  • Impachetarea & Transport

  • Vanzarea

  • Cumpararea

  • Intrebari generale

Flip.ro este un website nou? 🌟

Da, suntem o platforma noua de vanzare si cumparare a telefoanelor second-hand! Lansarea platformei a avut loc in Noiembrie 2019, deci o consideram ca “ziua noastra oficiala de nastere” :)

Cu toate ca am aparut in piata recent, zeci de oameni s-au strans deja in jurul acestui proiect: de la fondatori si angajati, pana la colaboratori, parteneri si investitori, cu totii ne suflecam manecile zi de zi si incercam, prin pasiunea si experienta noastra, sa facem internetul un loc mai simplu pentru vanzatori si mai sigur pentru cumparatorii de telefoane mobile second-hand.

Pana in momentul de fata, Flip.ro a platit peste 5,000,000 euro catre persoane care si-au vandut telefonul prin platforma, iar peste 120.000 de cumparatori au achizitionat telefoane Second-Hand & Reconditionate in siguranta.

Probabil cea mai buna dovada ca merita sa incerci Flip.ro o reprezinta cele peste 6.000+ de recenzii pozitive pe Facebook, Google si site-ul nostru.

Ai gasit informatia pe care o cautai?
Ce face Flip? 🤩

Daca ai un telefon de vanzare: Flip se ocupa de tot procesul de vanzare - de la colectarea acestuia de la tine, pana la verificarea lui tehnica, curatarea, ambalarea si fotografierea lui si pana la gasirea unui cumparator pentru telefonul tau. Dupa ce un telefon este vandut, iti trimitem banii prin transfer bancar in contul tau! Totodata ai optiunea sa primesti banii instant, dupa ce telefonul este verificat, fara sa fie nevoie sa mai astepti sa fie vandut. Pe scurt, Flip te ajuta sa-ti vinzi telefonul fara efort. Asa cum ar trebui sa fie in ziua de azi!

Daca esti in cautarea telefonului perfect, la jumatate din pret: Flip te scapa de riscul de a cumpara un telefon cu defecte ascunse de la straini gasiti pe alte site-uri de anunturi. Toate telefoanele noastre trec printr-o verificare tehnica amanuntita (sunt verificate peste 30 puncte), sunt curatate, ambalate, vin cu garantie 12 luni, drept de retur si livrare cu verificare. Experienta e aceeasi cu a-ti cumpara un telefon nou, doar ca pretul e mult mai avantajos pentru tine (cu pana la 40% mai mic) si scapi de riscul de a cumpara telefoane cu defecte ascunse!

Ai gasit informatia pe care o cautai?
De ce sa vand prin Flip? 💸

Daca obisnuiai sa-ti vinzi telefonul pe alte site-uri: Te scapam de apelurile la 12 noaptea de la cumparatori si de orele pierdute in intalniri si negocieri cu strainii la colt de bloc. Sau de replicile de tipul “dai la schimb pe un volan de masina + diferenta?”.

Daca obisnuiai sa-ti lasi telefonul la sertar: Probabil ai o avere care sta prafuita in sertar! Cine stie, poate ai putea sa-ti platesti biletul de avion pentru noua vacanta cu banii pe care ii obtii din vanzarea telefonului.

Inainte de Flip era o pierdere de timp sa-ti vinzi telefonul, insa acum doar chemi curierul, noi il vindem si-ti trimitem banii.
Intre timp tu te hotarasti unde sa pleci in vacanta!

Pana in momentul de fata, Flip.ro a platit peste 500,000 euro catre clientii care si-au vandut telefonul prin platforma!

Ai gasit informatia pe care o cautai?
Cati bani primesc daca vand prin Flip in comparatie cu alte platforme?

De multe ori, oferta Flip este la fel sau mai mare comparativ cu cat ai putea obtine in cazul in care ti-ai vinde telefonul singur!
Din experienta noastra, vanzatorii care aleg alte platforme ajung, dupa ce platesc promovari si negociaza cu o multime de oameni, sa primeasca aceeasi suma de bani ca pe Flip.

De exemplu: pui la vanzare pe o alta platforma un iPhone 6 S, 128GB cu 700Lei. Crezi ca ai dat lovitura, dar dupa 6 zile fara succes decizi ca trebuie sa platesti o promovare.
Dupa, la intalnire, DanyBoss84 te intreaba daca "nu lasi si tu 50 la pret?". Si lasi, ca doar n-ai batut drumul degeaba. Asa ca ajungi sa primesti 620 lei pe iPhone-ul tau 6S, chiar daca te asteptai la 700.

Oferta Flip: 660 Lei. Si nu a trebuit sa iesi din casa si nici sa negociezi cu straini. Bun venit in viitor!

Ai gasit informatia pe care o cautai?
Unde se afla sediul biroului vostru? 🏢

Sediul social al companiei este la adresa: Strada Stefan cel Mare, Nr. 549, C3, 810112 Braila, Romania.

Biroul nostru se afla la: Strada George Enescu, Nr. 11, Sector 1, Bucuresti, Romania.

In mod normal, te-am astepta oricand in vizita sa povestim despre telefoane, insa din cauza COVID-19, atat pentru siguranta ta cat si a echipei noastre, momentan putem comunica doar online! :)

Ai gasit informatia pe care o cautai?