De ce sa iti vinzi telefoanele companiei tale impreuna cu Flip

Acum poti profita de serviciile noastre de buyback telefoane! Cum functioneaza procesul? Foarte simplu! Flip va cumpara telefoanele pe care vrei sa le inlocuiesti. Dispozitivele vor trece printr-un proces amplu de verificare, efectuat de experti.

Flota de smartphone-uri a companiei tale poate fi astfel amortizata si gata de inlocuire prin procesul de buyback telefoane.

Intra in comunitatea de companii care protejeaza mediul inconjurator, prin reintroducerea telefoanelor pe piata, dupa ce dispozitivele au fost atent verificate si reconditionate! Ajuta-ne sa dam o viata noua telefoanelor, in timp ce firma ta economiseste bani!

Valorificarea flotei de telefoane
Contribui la economia circulara, prin vanzarea flotei vechi de telefoane. In plus, primesti o parte din investite inapoi, pentru reimprospatarea dispozitivelor din firma pe care o reprezinti!
Account manager dedicat
Iti lasi datele de contact si ai acces la un account manager dedicat pentru a discuta vanzarea flotei tale de telefoane! Vei fi consiliat la fiecare pas pe care il ai de urmat.
Evaluare rapida
Odata receptionate, telefoanele trec printr-un proces de evaluare efectuat de experti in tehnologie. Tu primesti in scurt timp estimarea noastra. Iar cand accepti valoarea propusa, trecem la urmatorul pas, probabil cel mai important pentru tine, adica efectuarea platii in contul firmei tale.
Sustenabilitate
Prin procesul de buyback telefoane, nu numai ca vei ajuta mediul inconjurator, prin reducerea amprentei de carbon. Vei contribui si la diminuarea deseurilor electronice si te vei asigura ca dispozitivele primesc o noua viata, iar tu esti rasplatit pentru asta.

Completeaza formularul

Lasa-ne datele de contact impreuna cu detalii relevante si revenim cu propunerea potrivită tie pentru a initia o conversatie.
Lasa-ne datele de contact si revenim cu propunerea potrivită tie.