YouTube lansează Super Thanks, funcția prin care poți susține creatorii de conținut prin donații

YouTube lansează Super Thanks, funcția prin care poți susține creatorii de conținut prin donații

Publicat de Fadia Hirtan
pe 21.07.2021

YouTube va lansa Super Thanks, funcția prin care îți poți susține creatorii de conținut preferați prin donații. Prin intermediul acesteia, poți ajunge chiar să interacționezi cu cei pe care îi urmărești pe platformă, pentru că, după fiecare tips pe care îl lași pe canalul lor, comentariul pe care îl dai la un clip anume va apărea evidențiat (bolduit), așa că va putea fi observat mai ușor de cei care au postat videoul. 

Dacă aceste informații ți se par cunoscute, probabil ai auzit sau poate ai și folosit funcția asemănătoare a YouTube-ului, care se numește Super Chat. Diferența dintre aceasta și Super Thanks este că, în cazul primei funcții, donațiile puteau fi făcute doar pe clipurile live de pe platformă. În schimb, Super Thanks îți va permite să donezi bani și pentru videourile „normale”, adică cele postate în mod obișnuit. 

Vei putea observa Super Thanks direct sub videoclipul pe care îl urmărești, unde va exista o pictogramă sub formă de inimă și semnul de dolar. YouTube-ul spune că vor fi disponibile patru opțiuni de donații, și anume 2$, 5$, 10$ și 50$

YouTube spune că aceasta este o modalitate excelentă pentru creatori de a interacționa cu fanii lor cei mai devotați. Ideea nu este una nouă și multe platforme au adoptat acest tip de abordare, pentru a oferi creatorilor mai multe modalități de a fi răsplătiți pentru munca lor de către fani.

Se preconizează că funcția Super Thanks va fi disponibilă în peste 68 de state ale lumii până la finalul acestui an, în varianta web a platformei și pe cele mai bune telefoane Android.

Tu ai vreun creator de conținut pe YouTube pe care abia aștepți să îl susții cu o donație prin Super Thanks

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!