Un YouTuber le-a trimis câte un AirTag lui Tim Cook și lui Elon Musk. Vezi ce s-a întâmplat!

Un YouTuber le-a trimis câte un AirTag lui Tim Cook și lui Elon Musk. Vezi ce s-a întâmplat!

Publicat de Fadia Hirtan
pe 23.07.2021

Experimentul pe care l-a făcut cel care administrează canalul de YouTube MegaLag este, probabil, cea mai cool chestie pe care o vei vedea astăzi online. 

Jonathan a expediat trei AirTag-uri la trei adrese diferite pentru a vedea cât de precise pot fi aceste accesorii de la Apple. Pe unul dintre ele i l-a trimis lui Tim Cook, pe altul lui Elon Musk, iar pe cel de-al treilea l-a trimis în Coreea de Nord. YouTuberul a folosit pentru transportul acestora firma de curierat DHL

Aventura celor trei AirTag-uri este una delicioasă. Jonathan a reușit să identifice, pe toată durata experimentului, poziția celor trei pachete, chiar și atunci când unul dintre acestea se afla în zbor, pentru că, se pare, cineva de la bordul aeronavei care îl transporta a uitat să-ți pună iPhone-ul pe modul avion. 

AirTag-ul trimis lui Elon Musk a ajuns la sediul SpaceX și a rămas acolo timp de două săptămâni și jumătate. Mai apoi, acesta a fost detectat la un centru de reciclare, înainte ca ultimul său semnal să fie detectat din Castaic, California. 

În mod surprinzător, AirTag-ul trimis în Coreea de Nord nu a ajuns niciodată la destinație. Mai mult decât atât, acesta nu a apărut niciodată pe GPS, deoarece funcția Find My nu este disponibilă în statul respectiv din cauza reglementărilor locale.

AirTag-ul trimis lui Tim Cook, pe de altă parte, a ajuns la Apple Park și a rămas acolo timp de șase săptămâni, înainte de a fi trimis înapoi în Germania, de unde Jonathan îl expediase. Se pare că Apple a returnat AirTag-ul împreună cu o scrisoare către YouTuber. Scrisoarea a fost tipărită pe o hârtie cu colțuri rotunjite și a fost semnată de unul dintre asistenții lui Tim Cook.

Asistentul, identificat ca Michael, a spus că Apple a fost „încântată să audă despre utilizări creative pentru AirTags” și a menționat că Tim Cook primește sute de scrisori în fiecare lună, dar că nu poate răspunde singur la toate mesajele. Ce e foarte interesant este că cineva de la Apple a primit pachetul, a scris o scrisoare și a returnat AirTag-ul. Chapeau

Iată cum s-a desfășurat totul:


 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!