WhatsApp va permite ascultarea mesajelor vocale oriunde în aplicație

WhatsApp va permite ascultarea mesajelor vocale oriunde în aplicație

Publicat de Fadia Hirtan
pe 12.01.2022

Playerul care asigură redarea mesajelor vocale din WhatsApp va permite ascultarea acestora oriunde în aplicație, la fel cum face YouTube în cazul conturilor Premium. Cu alte cuvinte, în curând, nu va mai fi nevoie să rămâi blocat într-o conversație privată anume, pentru a duce mesajul audio primit la bun sfârșit, ci l-ai putea asculta până la final verificând, în timpul acesta, și alte chaturi private. 

Un raport al WABetainfo dezvăluie cum ar putea arăta playerul de mesaje vocale pe WhatsApp. În imaginea de mai jos poți vedea că playerul de mesaje vocale ar putea rămâne situat în partea de sus a aplicației și ar putea include o bară de progres, care arată cât a mai rămas din mesajul audio. Poți observa, de asemenea, un buton de pauză și unul de închidere totală a mesajului, adică X, care ți-ar permite controlul asupra mesajelor vocale pe care le asculți făcând orice altceva în aplicația de chat. 

Noul player WhatsApp se află încă în stadiul de dezvoltare. Momentan, nu există informații oficiale despre când va fi lansată această funcție, însă noi am fi entuziasmați să o vedem cât mai curând în aplicație. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!