WhatsApp adaugă o setare care te face „invizibil” în aplicație, ascunzând indicatorul online/offline

WhatsApp adaugă o setare care te face „invizibil” în aplicație, ascunzând indicatorul online/offline

Publicat de Fadia Hirtan
pe 05.07.2022

Dacă preferi să fii mai degrabă „invizibil” pe WhatsApp, decât să fii nevoit să răspunzi la fiecare mesaj primit în aplicație, vestea pe care am să ți-o dau astăzi te va bucura, negreșit.

În curând, platforma aflată sub umbrela Meta îți va permite să setezi și indicatorul online/offline, ceea ce te va ajuta să intri incognito în aplicația de chat de pe telefon sau de pe desktop. Practic, vei putea citi mesajele primite, fără ca expeditorul acestora să-și dea seama că le-ai văzut. Deci stresul cauzat de lipsa unui răspuns dat (sau, mă rog, așteptat să fie dat) la timp va dispărea. 

Vestea și mai bună este că indicatorul online va putea fi ascuns fie pentru toată lumea, fie pentru anumite grupuri de persoane pentru care, eventual, ai deja setarea de Last Seen oprită. Altfel spus, pentru anumite contacte vei apărea ca fiind vizibil, în vreme ce alții nu vor vedea când ești online, dacă asta hotărăști. 

La fel ca în cazul setării care oprește afișarea Last Seen, și opțiunea stării de activitate va funcționa pe același principiu. Concret, dacă tu selectezi ca anumite contacte din lista ta să nu mai poată vedea când ești online pe WhatsApp, nici tu nu vei vedea dacă acestea sunt sau nu cu aplicația pornită. 
Setarea va fi disponibilă, cel mai probabil, la următorul update al aplicației WhatsApp, atât pe dispozitivele cu Android, cât și pe telefoanele Apple

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Florentina Dana

Florentina Dana

E băgată de mult asta pe WhatsApp, doar că sunt mulți oameni care nu știu asta

Timofei Andreea

Timofei Andreea

Foarte interesant ♥️

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!