WhatsApp introduce reacții la mesaje, ca pe Messengerul din Facebook

WhatsApp introduce reacții la mesaje, ca pe Messengerul din Facebook

Publicat de Fadia Hirtan
pe 26.08.2021

Cu peste două miliarde de utilizatori pe tot globul, WhatsApp-ul este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de chat din lume. Chiar și așa, platforma nu s-a grăbit să vină cu update-uri pe partea de design de-a lungul timpului, având aproximativ aceeași interfață și cam aceleași funcții, puține, dar bune, chiar de la lansare.

Acest lucru este pe care să se schimbe, pentru că, recent, reprezentanții WhatsApp au anunțat că în curând vom putea reacționa la mesajele primite în chaturile private, întocmai ca în conversațiile din Facebook Messenger. Acolo, e suficient să ții apăsat lung pe una dintre replicile la care vrei să reacționezi pentru a putea alege un emoji care să exprime cel mai bine emoția pe care ai avut-o atunci când ai citit mesajul primit.

Totuși, se pare că WhatsApp testează această funcție într-un cerc foarte mic de utilizatori. Captura de ecran de mai jos ne arată cum vom ști că funcția este disponibilă și pentru aplicația din telefonul nostru, odată ce ea se va lansa la scară largă.

După cum poți observa, de îndată ce reacțiile la mesaje vor fi extinse pentru toate conturile existente, va trebui să ai instalată pe telefon ultima versiune de WhatsApp.

Din păcate, nu știm exact când ar trebui să te aștepți la acest update. Dacă e să analizăm șablonul după care au fost lansate ultimele actualizări ale aplicației, e posibil ca reacțiile la mesajele de WhatsApp să fie disponibile pentru toată lumea peste câteva luni. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!