WhatsApp „împrumută” încă o funcție de la Telegram. Vezi despre ce e vorba și la ce te-ar putea ajuta!

WhatsApp „împrumută” încă o funcție de la Telegram. Vezi despre ce e vorba și la ce te-ar putea ajuta!

Publicat de Fadia Hirtan
pe 07.03.2022

Am tot văzut în ultima vreme funcții proaspăt „aterizate” în aplicația aflată sub umbrela Meta, inspirate de cele mai multe ori de pe alte platforme. Acum, WhatsApp-ul are în testare o funcție, pe care Telegram o avea activă de câțiva ani, care își va dovedi utilitatea mai ales în grupurile cu mai mulți useri.

Cel mai probabil, la următorul update al aplicației vom putea crea în grupuri sondaje (poll-uri), care ne vor ajuta să luăm mai ușor anumite decizii care privesc toți membrii. Concret, vom putea supune la vot eventualele opțiuni disponibile.

De exemplu, va fi mult mai simplu să alegem următoarea destinație sau perioada ideală pentru un team building cu echipa de la birou. Ori poate vom decide mult mai ușor unde anume ne vom petrece Sărbătorile, alături de familie.

Se pare că aceasta nu va fi singura funcție nouă de care ne vom putea bucura odată cu un viitor update al WhatsApp-ului. O versiune beta pentru Android arată că, în curând, aplicația va muta funcția de căutare (search) din interiorul chat-urilor private, așa cum este acum, în interfața WhatsApp

În plus, aplicația va primi și reacții pe care le vei putea lăsa la fiecare mesaj în parte, întocmai ca pe Messenger, Facebook sau Instagram

Nu în ultimul rând, WhatsApp-ul va avea funcția de apeluri vocale îmbunătățită. În scurt timp, atunci când vei suna sau vei fi sunat în aplicație, vei putea vedea în timp real formele undelor vocii, așa cum, probabil, ai observat că poți face deja atunci când trimiți o notă vocală în aplicație.

Nu știm exact când vor fi implementate toate aceste funcții despre care ți-am spus, așa că suntem curioși dacă le vom vedea odată cu următorul update al WhatsApp-ului.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Brică Marin

Brică Marin

Super

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!