WhatsApp va permite editarea mesajelor

WhatsApp va permite editarea mesajelor

Publicat de Fadia Hirtan
pe 17.10.2022

O funcție prezentă pe alte aplicații concurente va „ateriza”, în sfârșit, și pe WhatsApp. Cea mai recentă versiune WhatsApp Beta arată că, în scurt timp, opțiunea care va permite editarea mesajelor după ce acestea au fost trimise va fi disponibilă atât pe telefoane, cât și în varianta web a aplicației aflată sub umbrela Meta. Mai mult decât atât, utilizatorii de iPhone vor avea la dispoziție, cât de curând, noi opțiuni de formatare a mesajelor trimise pe WhatsApp.

Vestea este una cât de poate de bună, mai ales pentru aceia dintre noi care nu folosesc o aplicație bună de sugestie sau autocorectare a cuvintelor și care, de cele mai multe ori din grabă, trimit mesaje cu greșeli, pe care aleg mai apoi să le șteargă. 

Modul de folosire a viitoarei funcții va fi unul intuitiv, așa cum probabil îți imaginezi deja. Pentru a edita un mesaj, va fi suficient să ții apăsat lung pe acesta, ca mai apoi să alegi funcția de Edit din meniul care se va deschide. Imediat după, vei putea corecta ce dorești. Ține minte doar faptul că în dreptul mesajului editat va apărea această informație. 

E bine să știi și că WhatsApp va permite un interval de doar 15 minute în care mesajele care au fost deja trimise vor putea fi corectate. Iar asta ca măsură de siguranță. Mai exact, pentru a limita situațiile în care un utilizator ar modifica un text cu rea-voință la mai mult timp după ce acesta a fost trimis.

Și Twitter testează în această perioadă funcția de editare a mesajelor trimise pe platformă, opțiunea fiind disponibilă, deocamdată, doar în Australia, Canada și Noua Zeelandă. 

Ce zici, te avantajează viitoarea funcție a WhatsApp?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!