Tinder și alte aplicații de dating încurajează utilizatorii să se vaccineze

Tinder și alte aplicații de dating încurajează utilizatorii să se vaccineze

Publicat de Fadia Hirtan
pe 21.05.2021

Mai multe aplicații de dating din America își încurajează userii să se vaccineze împotriva Covid-19. Vorbim de Tinder, Hinge, Match, OKCupid, BLK, Chispa și Plenty of Fish, precum și Bumble și Badoo.

Acestea pun la dispoziție anumite badge-uri prin care utilizatorii pot semnala celorlalți că sunt deja imunizați sau că susțin campania de vaccinare. 

Tinder

În plus, aplicațiile de dating oferă varianta premium tuturor userilor care s-au vaccinat, dar și posibilitatea de a găsi un centru de vaccinare apropiat celor care nu au reușit să se imunizeze împotriva SARS-CoV-2.

Aplicația Hinge oferă userilor și posibilitatea de a semnala pe profil stadiul în care utilizatorii se află (vaccinat, vaccinat parțial, nevaccinat sau prefer să nu spun).

Reprezentanții aplicațiilor de dating susțin că persoanele care fie sunt sau intenționează să fie vaccinate au cu până la 14% șanse mai mari să-și găsească perechea pe aceste platforme. 

Ceea ce nu este clar până acum este modul în care aplicațiile intenționează să verifice dacă utilizatorii care pretind că sunt vaccinați au primit, efectiv, măcar o doză a vaccinului. 

Ție cum ți se pare această campanie? 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!