Xiaomi, pe cale să lanseze telefoane cu camere Leica, cele mai apreciate din industrie

Xiaomi, pe cale să lanseze telefoane cu camere Leica, cele mai apreciate din industrie

Publicat de Fadia Hirtan
pe 23.05.2022

Lupta pentru primele locuri în topul celor mai bune telefoane pentru cameră s-a dat în ultimii ani între giganții Samsung, Apple și Huawei. Însă Xiaomi e pregătit să schimbe clasamentul și să ia un loc fruntaș pe podiumul obiectivelor. De curând, producătorul chinez a anunțat că va începe să producă telefoane în parteneriat cu Leica, o companie recunoscută pentru camerele performante pe care le realizează. 

Cel mai probabil, primul telefon Xiaomi cu obiective Leica va putea fi testat după luna iulie, când fanii brandului asiatic se așteaptă să vadă pe piață modelul Xiaomi 12 Ultra. Oficial, nu au apărut încă detalii concrete în ceea ce privește îmbunătățirile la nivelul camerelor pe care suntem pe cale să testăm. CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a spus doar că vor exista schimbări în ceea ce privește „designul optic pentru a ajusta orientările estetice” ale obiectivelor. 

Dacă ar fi să ne orientăm după colaborarea dintre Leica și Huawei, care, din păcate, a încetat, ultimele modele care au folosit aceste obiective fiind cele din seria Huawei P50, e foarte probabil să ne bucurăm pe viitoarele telefoane de la Xiaomi atât de lentile personalizate, cât și de senzori noi, adică de o experiență completă în această direcție. 

Asta ne-ar putea face să credem că Samsung Galaxy S22 Ultra și iPhone 13 Pro Max sau alte modele de top de pe piață vor avea o concurență serioasă. 

Ce zici, ai fi tentat să-ți cumperi un telefon Xiaomi dacă ai ști că are cele mai bune camere de pe piață?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!