Good to Know
3 Iunie 2022, 2:03 PM

A fost lansat un telefon cu baterie de 21.000 mAh, care rezistă 94 de zile fără încărcare

Probabil telefoanele Nokia ar fi geloase pe acest nou model de smartphone, lansat de curând de o firmă asiatică. Vorbim de un telefon care vine la pachet cu o baterie uimitor de mare, de 21.000 mAh, care promite să reziste departe de încărcător pentru aproximativ 94 de zile, în stand-by.

Dispozitivul este creat să susțină până la 122 de ore de convorbiri fără întrerupere sau 36 de ore de redare video fără pauze. Are 256 GB spațiu de stocare internă și 8 GB de RAM. Este alimentat de SoC MediaTek Helio G95 și folosește sistemul de operare Android 12

Telefonul cu o baterie gigant este scos pe piață de către producătorul chinez Oukitel și se numește Oukitel WP19. Cu o asemenea capacitate a acumulatorului, care permite folosirea dispozitivului pentru mai mult de 2.200 de ore, smartphone-ul poate intra, fără dubii, în Cartea Recordurilor. Telefonul oferă și suport de încărcare rapidă de 27W.

Nu știm dacă ai mai auzit de acest producător, însă e bine să mai știi despre el că nu e la prima încercare de a lua ochii publicului cu un smartphone extrem de rezistent. În august 2021, Oukitel prezenta modelul WP15, care avea o baterie de 15.600 mAh.

Oukitel WP19 ar putea fi catalogat, însă, ca un telefon pe cât de rezistent, pe atât de puțin tentant din punct de vedere estetic. Mult prea robust pentru trendurile actuale ale telefoanelor mobile, dispozitivul vine echipat cu un ecran FHD+ de 6,78 inch, care are o rată de refresh de 90 Hz.

Telefonul a primit atât certificarea IP68, cât și certificarea militară MIL STD 810G care îl evaluează ca fiind rezistent la praf și la apă. Bateria mamut a acestui smartphone are nevoie de doar patru ore pentru a se reîncărca de la 0 la 100%

Oukitel WP19 are u suită de trei obiective principale, adică un senzor primar de 64 MP, o cameră macro de 2 MP și un modul Sony Night Vision IR de 20 MP. Camera de selfie are 16 MP

Modelul de la Oukitel este disponibil, deocamdată, doar în China și încă nu sunt cunoscute planurile producătorului, în eventualitatea extinderii vânzării acestui telefon la nivel global. Ce e clar este că telefonul ar detrona cei mai mari jucători de pe piața smartphone-urilor, pentru că are un preț excelent, pentru specificațiile pe care le oferă, adică puțin peste 740 de dolari.

Ce zici, ți-ai lua un telefon care se reîncarcă o dată la trei luni?

Fadia Hirtan
Flip.ro

Comentarii

Inca nu au fost adaugate comentarii pentru acest articol. Fii tu primul!