Știri
21 Iunie 2021, 11:51 AM

Tamagotchi revine în 2021 sub forma unui ceas

Ai copilărit în anii 90? Știrea că serialul Sailor Moon a devenit disponibil pe Netflix te-a bucurat? Avem încă o veste bună pentru tine! 

Tamagotchi împlinește 25 de ani, așa că producătorul japonez s-a gândit să revină pe piață cu celebrul joc, cu un update demn de 2021. Începând cu luna noiembrie, fanii celui mai popular device al anilor 90 se vor putea bucura din nou de el.

Cu o formă mai rotunjită decât brelocurile originale, care semănau cu un ou, Tamagotchi Smart va primi nu doar funcția de joc propriu-zis, ci și pe cea de ceas și pedometru. Cu alte cuvinte, noul Tamagotchi va avea cele mai rudimentare funcții ale unui smartwatch sau ale unei brățări fitness, adică cea de indicare a orei și cea de măsurare a pașilor pe care îi faci într-o zi. 

În plus, Tamagotchi va avea disponibile comenzi tactile și vocale, pentru o interacțiune cât mai aproape de cea umană cu personajul de după ecran. 

Lansat în Japonia în noiembrie 1996, jocul a făcut înconjurul lumii în doar șase luni, când a devenit preferatul copiilor de pretutindeni. Compania a revenit pe piață de-a lungul timpului cu dispozitive pe care a reușit să le vândă în nu mai puțin de 82 de milioane de exemplare. Poți vedea aici istoria jocului Tamagotchi.

Se zvonește faptul că noul Tamagotchi Smart va fi disponibil în două variante de culoare, adică verde-mentă și roz-coral, și va costa aproximativ 58 de dolari. 

Deocamdată, nu există informații oficiale privind lansarea acestui gadget la nivel internațional, dar urmărind tiparul pe care acest joc l-a urmat în trecut, e foarte posibil ca în 2022 să ne putem bucura și noi de el. 

Fadia Hirtan
Flip.ro