Samsung lansează un telefon cu baterie detașabilă, pe care o poți schimba singur

Samsung lansează un telefon cu baterie detașabilă, pe care o poți schimba singur

Publicat de Fadia Hirtan
pe 28.06.2022

Asemenea telefoanelor Apple, Huawei sau Xiaomi, nici telefoanele Samsung nu mai au de ani buni baterii detașabile, cum foloseam toți odinioară. Sau, mai bine zis, nu încă! 

Producătorul sud-coreean se pare că pregătește lansarea unui smartphone al cărui acumulator îl vei putea înlocui singur, acasă. Asta pare să fie vestea bună.

Vestea mai puțin bună este că nu vorbim de un telefon din gama high-end, adică un dispozitiv cu specificații sau un design nu neapărat de top. Samsung se pare că vrea ca în cadrul evenimentului de lansare al noului dispozitiv, care va avea loc pe 13 iulie, să ne prezinte un telefon ceva mai robust, Galaxy Xcover 6 Pro

Așa arată Galaxy Xcover 6 Pro, telefonul cu baterie detașabilă de la Samsung

Anumite surse indică faptul că Galaxy Xcover 6 Pro va veni echipat un procesor Snapdragon 778G. Asta înseamnă că vorbim de un telefon puternic, cu baterie detașabilă, dar mai puțin plăcut privirii decât ultimele modele lansate pe piață de către Samsung

Anterior, cel mai performant telefon cu baterie detașabilă era Fairphone 4, cu un chipset Snapdragon 750G, pe care modelul Galaxy Xcover 6 Pro se pregătește acum să-l depășească la acest capitol.

Alte detalii notabile prezentate în manualul utilizatorului includ un port de 3,5 mm, un buton de pornire cu scaner de amprente laterale, suport pentru card microSD și un obiectiv ultrawide, montat pe camera din spate.

Manualul menționează, de asemenea, funcții precum modul Single Take, înregistrarea video Super Steady și funcționalitatea Samsung Dex.

Să fie ăsta un trend care se relansează, cel al telefoanelor cu baterie detașabilă? Tu ți-ai dori să poți înlocui acumulatorul smartphone-ului tău ca pe vremuri, de unul singur?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!