E momentul să faci un upgrade! Samsung Galaxy S8 nu mai primește actualizări de software

E momentul să faci un upgrade! Samsung Galaxy S8 nu mai primește actualizări de software

Publicat de Fadia Hirtan
pe 04.05.2021

Lansat în 2017, Samsung Galaxy S8 reprezenta un pas uriaș în evoluția telefoanelor Samsung. Modelul S8 era primul fără un buton de home dedicat. Dacă încă mai folosești acest telefon, a venit momentul să faci un upgrade la unul mai nou, pentru că cel pe care îl ai acum nu va mai primi actualizări de software.

Anul trecut, Galaxy S8 a încetat să mai primească patch-uri de securitate lunare, obținându-le doar pe cele trimestriale. Din păcate, nici acestea nu vor mai fi disponibile pentru acest model de telefon, dispozitivul fiind eliminat complet din lista celor care se bucură de actualizări. 

Vestea bună este că pe Flip.ro vei găsi telefoane second hand impecabile dintre care îl poți alege pe cel care se încadrează în bugetul tău și care este mai bun decât vechiul Galaxy S8 de care a venit timpul să te deparți. 

De exemplu, te poți orienta către un Samsung Galaxy Note 10 Plus cu 256GB stocare internă și o baterie durabilă, de 4300 mAh, care să te țină toată ziua. 

La fel de potrivit ar putea fi și mai noul Samsung Galaxy S20 cu 128GB spațiu de stocare și 8GB de RAM. 

Iar dacă vei considera că a venit nu doar momentul să îți iei un alt telefon, ci și să încerci un alt producător de telefoane Android, poate îți face cu ochiul un Huawei P30 Pro cu 128GB stocare internă, o baterie potentă de 4200 mAh și o suită de camere care să te ajute să faci cele mai frumoase poze în vacanță.

Orice telefon ai alege din oferta Flip.ro, nu uita că decizia te va ajuta să economisești până la 50% din prețul unui smartphone dintr-un magazin obișnuit. Convinge-te, peste 16.000 de români au cumpărat deja de la noi!

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!