E oficial: Galaxy Note 21 nu se mai lansează în 2021

E oficial: Galaxy Note 21 nu se mai lansează în 2021

Publicat de Fadia Hirtan
pe 28.07.2021

Dacă până ieri informația circula doar la nivel de zvon, Samsung a confirmat faptul că atenția companiei este întru totul îndreptată către lansarea lui Galaxy Z Fold 3. Așa că nu vom vedea prea curând modelul Galaxy Note 21 în magazine.

Totuși, vestea nu e chiar atât de greu de digerat, pentru că urmează să putem testa Z Fold 3 care vine echipat cu un S Pen sau chiar un S Pen Pro, așa că această funcționalitate pe care mulți o preferau la Note-uri nu va dispărea din următoarea serie de telefoane de la Samsung.

Interesant este că ne așteptăm să vedem un S Pen special conceput pentru telefoanele pliabile. Nu este încă foarte clar cum va arăta și funcționa acesta, dar e posibil să fie vorba despre o sensibilitate a acestor accesorii calibrată pentru afișajele pliabile, care au suprafețe mai moi decât cele ale telefoanelor normale. 

Vestea și mai bună este că prețul de lansare al telefoanelor Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 se anunță să fie unul mai mic de 1.000 de dolari pentru varianta de bază. Adică nu va fi diferit de prețul cu care Samsung ne-a obișnuit pentru noile modele lansate.  

Ce va fi diferit față de modelele Note este dimensiunea acestor telefoane. Pentru cei care iubesc ecranele mari, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 nu vor reprezenta o opțiune. 

Probabil singura variantă de compromis, dacă putem spune asta, va fi trecerea de pe un Galaxy Note la un Galaxy S21 Ultra, care a primit specificații puternice, un display generos cu culori vibrante, dar și un S Pen perfect pentru multitasking și execuție rapidă. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!