Samsung accelerează producția de telefoane pliabile, așteptată să ajungă la 13 milioane de unități în 2022

Samsung accelerează producția de telefoane pliabile, așteptată să ajungă la 13 milioane de unități în 2022

Publicat de Fadia Hirtan
pe 07.12.2021

Planurile Samsung pentru anul viitor în ceea ce privește numărul de telefoane pliabile pe care are de gând să le scoată pe piață sunt unele mari. Gigantul și-a propus să crească liniile de producție a ecranelor pliabile, deci să-și extindă capacitatea de producție.

Obiectivele îndrăznețe pentru 2022 cuprind creșterea capacității lunare de producție de la 1,4 milioane la 2 milioane de telefoane cu ecran pliabil. Samsung prezice că livrările sale de telefoane Fold și Flip vor ajunge la 13 milioane anul viitor, așa că va avea nevoie de o capacitate de producție mult mai crescută decât cea din prezent. În 2021, Samsung a reușit să livreze nu mai puțin de 8 milioane de telefoane pliabile în toată lumea. 

Nu toate ecranele pliabile pe care Samsung le va produce anul viitor vor merge către modelele Galaxy Z Fold 3 sau 4 (care se va lansa în 2022) ori către variantele Flip 3 sau 4 (de asemenea, așteptat să apară pe piață în 2022). Și alți producători de telefoane vor apela la afișajele flexibile produse de Samsung, estimările arătând că peste 4 milioane de smartphone-uri vor avea montat un ecran pliabil fabricat de producătorul coreean. 

Ținând cont de aceste cifre îndrăznețe, ne așteptăm ca vedetele anului 2022 în ceea ce privește telefoanele să fie dispozitivele cu ecran pliabil. 

Tu ai trece la un gadget de acest fel?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!