Netflix va permite vizionarea filmelor și serialelor parțial downloadate

Netflix va permite vizionarea filmelor și serialelor parțial downloadate

Publicat de Fadia Hirtan
pe 28.06.2021

Dacă erai deja îndrăgostit de filmele și serialele disponibile pe Netflix, avem o veste bună pentru tine, care te va face să apreciezi și mai mult platforma de streaming. 

Netflix a anunțat astăzi că va permite vizionarea filmelor parțial downloadate! Cu alte cuvinte, vei putea da Play filmului care nu a apucat să se descarce complet din cauza conexiunii proaste la internet. 

Dacă ai folosit până acum funcția de download pe această platformă, probabil ai trecut măcar o dată prin starea de frustrare, când ai observat că următorul sezon din serialul pe care îl urmărești nu s-a descărcat complet, până să pierzi conexiunea la internet. 

Sau atunci când Wi-Fi-ul din aeroport nu era suficient de puternic când ai apăsat pe download în dreptul comediei care sperai să te țină ocupat tot zborul. Așa că ai fost nevoit, încă o dată, să-ți petreci tot drumul răsfoind aceleași reviste gratuite ale companiei aeriene, de care te-ai plictisit. 

În curând, nu va mai fi nevoie să faci asta, pentru că Netflix îți va permite să vizionezi bucata din film sau serial care a apucat să se downloadeze, până să pice netul. Imediat ce conexiunea va fi restabilită, aplicația va relua descărcarea conținutului video, până la downloadul complet.

Funcția este, deocamdată, disponibilă doar pentru cei care au Samsung, Huawei sau alte telefoane ori tablete cu Android. Compania de streaming a anunțat că în următoarele luni se va concentra pe dezvoltarea funcției și pentru utilizatorii telefoanelor Apple

Tot în următoarele luni este așteptată pe iOS și funcția deja disponibilă pe dispozitivele cu Android care permite auto-downloadarea titlurilor, în funcție de istoricul filmelor deja vizionate pe platformă. Acest calitate al aplicației este ideală pentru cei care călătoresc mult și des. 

Până atunci, userii iOS vor trebui să se mulțumească doar cu Smart Downloads, funcție ce permite descărcarea automată a următorului episod și ștergerea din memoria telefonului a celui pe care tocmai l-ai vizionat. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!