Azi se lansează Galaxy Z Fold 3 și Flip 3. Urmărește evenimentul LIVE de AICI!

Azi se lansează Galaxy Z Fold 3 și Flip 3. Urmărește evenimentul LIVE de AICI!

Publicat de Fadia Hirtan
pe 11.08.2021

Samsung lansează în câteva ore nu unul, ci două modele de telefoane pliabile, mult așteptate de pasionații brandului. Galaxy Unpacked, evenimentul care va găzdui lansarea Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, va mai cuprinde și prezentarea celui mai nou model de ceas inteligent, Galaxy Watch 4, dar și noile căști de la Samsung, Galaxy Buds 2. Totuși, atenția va fi îndreptată mai degrabă către cele două telefoane, despre care am tot auzit în ultimele luni. 

„Vom dezlănțui cea mai recentă și mai mare serie Galaxy Z pentru a remodela categoria smartphone-urilor și pentru a ne reimagina complet experiențele”, a declarat acum câteva săptămâni Tae Moon Roh, președintele Samsung.

Ne așteptăm să vedem noi funcții pentru Galaxy Z Fold 3 față de model anterior al telefonului pliabil, cum ar fi suportul S Pen, un display mult mai performant și o cameră sub ecranul telefonului. Zvonurile sugerează, de asemenea, că acest telefon va fi mai durabil decât cel înainte, cu un rating de rezistență la apă.

Tot pe baza zvonurilor, Galaxy Z Flip pare să aibă un upgrade mai modest față de predecesorul său, cu noi opțiuni de culoare și un procesor mai puternic. Ca și în cazul lui Galaxy Z Fold 3, este așteptat ca Galaxy Z Flip 3 să fie lansat la un preț mai mic, din dorința Samsung de a face telefoanele sale pliabile mai atrăgătoare pentru un public mai larg.

Urmărește și tu lansarea Samsung de astăzi, de aici:

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!