UPDATE - Samsung Galaxy S22: când se lansează și cum va arăta? FOTO

UPDATE - Samsung Galaxy S22: când se lansează și cum va arăta? FOTO

Publicat de Fadia Hirtan
pe 08.11.2021

Au început să apară zvonuri despre seria viitoare de telefoane pe care Samsung se pregătește să o lanseze. Jon Prosser, un leaker devenit cunoscut mai ales datorită informațiilor lansate în mediul online despre gadgeturile cu Android, care, nu de mult timp, și-a îndreptat atenția și către dispozitivele Apple, a publicat câteva fotografii cu noile telefoane de la Samsung pe care urmează să le vedem în scurt timp pe piață.

Se pare că Samsung are de gând să înceapă 2022 în forță, lansând chiar în primele zile ale anului viitor nu unul, ci două telefoane noi. Este vorba despre seria Galaxy S22 și de modelul Galaxy S21 FE (Fun Edition). Iar dacă pentru acesta din urmă nu va trebui să așteptăm foarte mult, pentru că va fi lansat pe 4 ianuarie, seria S22 va fi prezentată oficial pe 8 februarie

Totuși, aceste informații sunt, deocamdată, doar zvonuri, așa că va fi nevoie de confirmarea oficială a Samsung pentru a fi siguri de momentele în care vom vedea seria S22 și modelul Galaxy S21 FE lansate. 

În plus, e necesar să urmărim îndeaproape și evoluția crizei de componente tehnologice, care a afectat întreaga planetă. Pentru prima dată în istorie, Apple a decis să oprească producția de iPhone și are probleme în a livra la timp alte dispozitive pe care fanii brandului le așteaptă deja de câteva săptămâni bune. 

Până atunci, te lăsăm cu pozele posibilului telefon Galaxy S22 pe care Jon Prosser le-a publicat în urmă cu câteva zile pe contul său de Twitter, care au stârnit un val de comentarii.

Ce mai știm până în acest moment despre designul viitoarei game S22?

Un nou leak, de data aceasta publicat de Ice Universe pe contul său de Twitter, arată ce diferențe vor exista între cele trei modele de telefon din gama S22, pe care le așteptăm să apară la începutul anului viitor. 

Primul lucru pe care te invităm să îl sesizezi este că vorbim de rame foarte subțiri, ceea ce s-ar putea să fie un semn că viitoarele telefoane de la Samsung vor fi și mai delicate decât cele din seria S21

Se pare că generația S22 va fi ceva mai lată și mai puțin „înaltă” decât modelul actual de S21

Potrivit altor surse, este de așteptat ca Galaxy S22 să sosească cu un afișaj OLED de 6,06 inch, cu rezoluție Full HD+. Se pare că S22+ va avea doar 6,55 inch, față de 6,67 inch pe care îi întâlnim pe S21+

În ceea ce privește S22 Ultra, toate semnele continuă să indice un design foarte asemănător unui model Note

Însă rămâne să vedem, din aproape în aproape, ce noutăți și zvonuri mai apar despre viitoarea generație de telefoane Samsung, pe care o așteptăm cu nerăbdare. 

Până atunci, aruncă-ți un ochi pe ofertele noastre la zeci de modele Samsung, recondiționate, care arată și funcționează impecabil, dar au un preț miiic, mic de tot! 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Puia Piciu puia

Puia Piciu puia

Telefoane LA 200 ron

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!