iPhone 15 ar putea renunța la comutatorul de Mute

iPhone 15 ar putea renunța la comutatorul de Mute

Publicat de Fadia Hirtan
pe 22.03.2023

Potrivit unui zvon recent, lansat de leakerul ShrimpApplePro, viitoarele telefoane Apple ar putea veni fără detaliul de design care le diferențiau de celelalte smartphone-uri de pe piață - comutatorul de Mute din lateralul dispozitivelor.

Un clip postat pe o platformă de socializare din China, echivalentă a TikTok-ului, prezintă câteva imagini care sugerează că modelele Pro din seria iPhone 15 vor avea modificări semnificative în ceea ce privește butoanele.

Imaginile susțin că viitoarele telefoane ale producătorului american vor renunța la cele două comenzi de volum, dar și la comutatorul de Mute, cu care eram obișnuiți încă din 2007, când se lansa primul iPhone

Potrivit speculațiilor, butonul de volum ar folosi mai degrabă feedback haptic, decât mișcarea mecanică, pentru a simula apăsarea de buton. Este un detaliu pe care îl întâlnim tot mai des în lumea tehnologiei, trendul fiind, se pare, și pe masa celor de la Apple

De asemenea, se presupune că celebrul comutator de Mute va deveni tot un buton haptic. 

Totuși, dacă această idee nu ți se pare una foarte fericită sau dacă pur și simplu vrei să rămâi la butoanele clasice cu care erai obișnuit de la modelele de iPhone lansate până acum, vei putea face asta. Se pare că producătorul va păstra pe modelele iPhone 15 și iPhone 15 Plus cele două butoane de volum separate.

Până la confirmarea oficială a acestei schimbări importante de aspect, pe care cei de la Apple nu au oferit-o încă, nu putem încadra informațiile de mai sus în altă categorie, decât cea a zvonurilor. 

Iar până în septembrie, când urmează să vedem lansarea noii serii de telefoane Apple, lista de leak-uri despre viitoarele modele va deveni din ce în ce mai stufoasă.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!