iPhone 14 va folosi ecrane OLED produse de Samsung

iPhone 14 va folosi ecrane OLED produse de Samsung

Publicat de Fadia Hirtan
pe 22.06.2022

Potrivit experților din industria producătoare de telefoane, Samsung Display va furniza nu mai puțin de 80 de milioane de panouri pentru toate modelele din seria iPhone 14, pe care o așteptăm să se lanseze în această toamnă. 

Telefoanele Apple vor beneficia de ecrane cu diode emițătoare de lumină (OLED) mulțumită colaborării dintre Samsung Display, Duksan Neolux, Solus Advanced Materials și Samsung SDI

Așa cum probabil știi deja, iPhone 14 este programat să fie lansat în patru modele, mai exact două modele de bază și două modele pro. Samsung Display va echipa iPhone 14 cu OLED-uri de 6,1 inch, respectiv 6,7 inch. În total, 38,17 milioane de panouri vor fi furnizate doar pentru modelele iPhone 14 și iPhone 14 Plus (sau Max). 

Samsung Display va livra OLED-uri bazate pe tranzistori cu peliculă subțire (TFT) de oxid policristalin la temperatură joasă (LTPO), cu o eficiență energetică excelentă și OLED-uri pe bază de tranzistor cu film subțire (TFT) din polisiliciu la temperatură joasă (LTPS), cu transfer ridicat de încărcare și stabilitate pentru seria iPhone 14.

Samsung Display este un furnizor major al Apple, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. Colaborarea a început cu primul smartphone OLED de la Apple în 2017, când se lansau modelele iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!