iPhone 14: Telefoanele Apple vor avea baterii mai mari

iPhone 14: Telefoanele Apple vor avea baterii mai mari

Publicat de Fadia Hirtan
pe 24.06.2022

A mai rămas puțin timp până când vom vedea pe piață telefoanele Apple din seria 14. Și, pe măsură ce ne apropiem de data lansării lor, numărul zvonurilor în ceea ce privește specificațiile acestora începe să crească. 

Cel mai recent leak, postat de pe contul ShrimpApplePro pe Twitter, susține că viitoarea generație de telefoane Apple va primi un boost pe partea de baterie. Concret, în postare se precizează care va fi capacitatea acumulatorilor celor patru modele pe care abia așteptăm să le testăm, adică iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Se pare că modelul standard iPhone 14 va primi o baterie de 3.279 mAh, comparativ cu bateria de 3.227 mAh, a iPhone 13. iPhone 14 Pro va veni cu un acumulator de 3.200 mAh, comparativ cu bateria de 3.095 mAh montată pe iPhone 13 Pro

Aparent, iPhone 14 Max va avea cea mai mare baterie dintre toate telefoanele din seria 14, cu o capacitate de 4.325 mAh

Reține faptul că acestea sunt doar zvonuri și că, deocamdată, nu există date oficiale în ceea ce privește bateria unui iPhone 14, indiferent de modelul care te-ar putea interesa. Însă, de îndată ce acestea vor fi publicate, fii sigur că le vei găsi postate și pe blogul Flip, așa că rămâi aproape. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!