iPhone 13, cel mai bine vândut telefon în ultima parte a anului trecut

iPhone 13, cel mai bine vândut telefon în ultima parte a anului trecut

Publicat de Fadia Hirtan
pe 20.01.2022

Imediat după lansarea lui iPhone 13, Apple anunța că oprește producția de noi telefoane din cauza crizei de cipuri mondiale. Cu toate acestea, compania americană e reușit să se păstreze pe primul loc în lume la numărul de vânzări în ultimul trimestru al anului trecut. 

Un raport recent al Canalys, o companie de research în domeniul tehnologiei, din Singapore, arată că Apple a preluat 22% din livrările de telefoane mobile la nivel mondial în ultima parte a lui 2021. Cererea a fost atât de mare pentru telefoanele Apple din seria iPhone 13, chiar dacă, în cele mai multe țări, dispozitivele nu au fost disponibile decât prin precomandă. 

Așa cum era de așteptat, Samsung a ocupat locul doi în acest clasament, cu 20% din totalul de telefoane vândute în toată lumea, în scădere de pe primul loc pe care îl ocupase în al treilea trimestru al anului trecut. Xiaomi a menținut locul al treilea, cu o cotă de piață de 12%.

Oppo și Vivo se mențin aproape la același nivel, cu 9%, respectiv 8% din vânzările ultimului trimestru al anului trecut. 

Și tocmai pentru că am văzut o cerere impresionantă în ceea ce privește seria iPhone 13, am făcut tot posibilul să găsești aceste telefoane și la Flip.ro, la un preț special.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!