(VIDEO) iPhone 11 Pro a salvat viața unui soldat ucrainean. Telefonul a oprit un glonț

(VIDEO) iPhone 11 Pro a salvat viața unui soldat ucrainean. Telefonul a oprit un glonț

Publicat de Fadia Hirtan
pe 21.07.2022

Telefoanele Apple sunt recunoscute în întreaga lume ca fiind smartphone-uri durabile, cu o calitate superioară a materialelor din care sunt fabricate. Însă o întâmplare recentă, care pare desprinsă dintr-un film, ar putea crește și mai mult încrederea în brandul american.

Un clip devenit viral pe Reddit arată cum un presupus soldat ucrainean este salvat de un glonț care nu a reușit să treacă prin telefonul său, un iPhone 11 Pro

iPhone-ul deteriorat este prezentat în videoclipul pe care îl poți vedea mai jos, unde se observă clar cum glonțul a rămas blocat înăuntru. Se pare că dispozitivul a fost suficient de puternic pentru a nu lăsa glonțul să-l perforeze și, astfel, să-i facă rău soldatului. Dacă telefonul nu ar fi fost acolo, glonțul s-ar fi putut dovedi a fi fatal.

Așa cum era de așteptat, clipul a strâns în doar trei zile de la postare peste 4.000 de voturi pozitive pe Reddit. În plus, videoul a adunat mai mult de 200 de comentarii, printre care și unele haioase, precum „un măr pe zi ține medicul la distanță” (An Apple a day keeps the doctor away) sau „de ce nu se fac veste antiglonț din telefoanele Apple, ar fi mai ușoare”. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!