Instagram te-ar putea plăti să postezi Reels

Instagram te-ar putea plăti să postezi Reels

Publicat de Fadia Hirtan
pe 26.05.2021

La început au fost Vines, apoi a apărut TikTok, iar astăzi te poți bucura de aproape același tip de conținut video și pe Reels, de pe Instagram. Platforma a introdus posibilitatea de creare a clipurilor scurte, completate de fragmente din cele mai sugestive refrene sau voci preînregistrate ori proprii, de cele mai multe ori amuzante sau educative. 

Vestea bună este că, dacă până acum n-ai prea fost interesat de această funcție a Instagramului, poate te va motiva faptul că rețeaua de socializare va oferi bonusuri utilizatorilor care creează conținut de tip Reels.

Sigur, condiția necesară pentru a putea primi bani de la Instagram pentru clipurile pe care le share-uiești pe Reels este să ai un cont popular. Deocamdată, nu știm care este numărul minim de urmăritori pe care ar trebui să-l ai pentru a deveni eligibil pentru plată, pentru că informația este încă una foarte proaspătă. 

De fapt, în spațiul public nu a apărut până acum o declarație oficială a reprezentanților Instagram legat de acest subiect, ci doar un zvon lansat de Alessandro Paluzzi, citat pentru postarea de pe contul său de Twitter de mai multe publicații de tech populare la nivel mondial. 

postarea de pe contul de Twitter al lui Alessandro Paluzzi

Cel mai probabil, vor exista „praguri bonus”, la care utilizatorii vor trebui să ajungă pentru a câștiga bani prin Reels.

Totodată, Instagram a adăugat de curând și funcția de Insights pentru Reels, pentru a oferi utilizatorilor platformei o mai bună claritate a performanțelor lor, așa că remunerarea celor mai celebre clipuri scurte de pe rețeaua de socializare nu pare să fie prea departe.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!