Instagram testează funcția de postare de pe desktop

Instagram testează funcția de postare de pe desktop

Publicat de Fadia Hirtan
pe 25.06.2021

Instagram, aplicația de social media care folosea până de curând o abordare dedicată exclusiv utilizatorilor de telefoane mobile, e pe cale să implementeze funcția de postare și în varianta de desktop.

E posibil să te intereseze și:

Instagram te-ar putea plăti să postezi Reels

Vestea bună a venit de la consultantul de social media Matt Navarra, care a și publicat pe contul său de Twitter câteva capturi de ecran cu ceea ce pare a fi primul pas către lansarea funcției de postare și pentru computere sau browsere. 

Facebook, compania-mamă sub umbrela căreia se află și Instagram, a confirmat testul într-o declarație citată de Bloomberg. „Știm că mulți oameni accesează Instagram de pe computerul lor”, a spus purtătorul de cuvânt al Instagram, Christine Pai. „Pentru a îmbunătăți această experiență, testăm acum capacitatea de a crea o postare Feed pe Instagram prin browserul lor de pe desktop.

Capturile de ecran postate de Matt Navarra arată că, în curând, oricine va putea posta pe Instagram, de pe un laptop sau PC, fotografii trecute prin filtre sau diverși alți parametri de editare foto, specifici aplicației. 

De-a lungul timpului, Instagram nu s-a grăbit deloc să implementeze funcții pentru varianta web a aplicației. Mesageria a devenit disponibilă nu mai devreme de anul trecut, de exemplu. 

Nu se cunoaște data exactă la care funcția de postare dintr-un browser web sau de pe desktop va fi disponibilă pentru toată lumea, însă noi estimăm că momentul așteptat de cei mai mulți dintre utilizatorii de Instagram nu e departe. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!