Google Maps va afișa taxele de drum

Google Maps va afișa taxele de drum

Publicat de Fadia Hirtan
pe 23.08.2021

Știm bine că Apple Maps, Google Maps și Waze lansează constant update-uri menite să-ți facă drumurile mai plăcute. De la nivelul traficului, posibilele accidente de pe traseu, filtrele de poliție ori rutele cele mai rapide sau cele mai libere, cele trei aplicații de hărți aduc mereu actualizări menite să-ți ușureze planificarea călătoriilor. 

Iar dacă Apple Maps a anunțat de curând update-uri importante pentru varianta de iOS 15, nici Google Maps nu s-a lăsat mai prejos. Ba chiar vestea pe care avem să ți-o dăm s-ar putea să te bucure, pentru că suntem siguri că o așteptai!

În scurt timp, de fiecare dată când vei folosi Google Maps, vei ști câți bani să iei la tine pentru a plăti taxele de drum sau poduri, altfel cunoscute și sub denumirea de toll-uri

Mai mult decât atât, având o evidență clară a costurilor impuse pe un anumit traseu, vei putea opta pentru un ocol care să-ți salveze sume importante, dacă vrei să eviți stațiile de plată a taxelor de drum. 

În plus, dacă destinația aleasă de tine ar presupune și utilizarea unui serviciu alternativ de transport, cum ar putea fi un feribot, Google Maps îți va prezenta și alte opțiuni dintre care poți alege. Desigur, acestea vor presupune prelungirea timpului pe care îl petreci în mașină pe drum, însă aici va interveni propria alegere.

Ce e cert este că vei ști de la început cât va costa drumul până la destinația aleasă de tine, pe lângă combustibil.  

Sperăm că acest update va fi disponibil în aplicație cât mai curând, pentru că ar reprezenta un avantaj imens pentru toți cei care aleg mașina ca mijloc de transport preferat!

Tu ce aplicație de hărți alegi să folosești când pleci la drum?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!