Samsung Galaxy Z Fold 4, primul telefon pliabil cu S Pen integrat

Samsung Galaxy Z Fold 4, primul telefon pliabil cu S Pen integrat

Publicat de Fadia Hirtan
pe 16.02.2022

Galaxy Z Fold 4 urmează să fie lansat în a doua jumătate a acestui an. Cu dimensiuni aproape identice cu cele ale lui Galaxy Z Fold 3, viitorul telefon se pare că va avea un slot pentru accesoriul pe care fanii modelelor Note de la Samsung îl adoră - S Pen-ul. 

Chiar dacă și Galaxy Z Fold 3 este compatibil cu acest accesoriu extrem de util, telefonul nu vine gata echipat cu el. Practic, S Pen-ul poate fi achiziționat separat de telefon, putând fi „atașat” de dispozitiv cu ajutorul unei huse speciale. Viitoarea generație de telefoane Galaxy Z Fold va avea, însă, stylus-ul încorporat. 

Aceste informații au fost publicate pe un site coreean, care susține că planul celor de la Samsung de integrare a S Pen-ului pentru modelul Z Fold 4 vine din dorința de a crește vânzările acestor telefoane. Fold 3, modelul lansat în aceeași perioadă cu Z Flip 3, a fost vândut în mai puține exemplare decât acesta din urmă. Integrarea S Pen-ului se așteaptă să reducă decalajul dintre cele două modele.

De asemenea, cele mai recente zvonuri spun că Galaxy Z Flip 4, care va fi lansat împreună cu Fold 4, va avea un ecran principal de 6,7 inch și un ecran extern de 1,9 inch.

Planurile îndrăznețe ale lui Samsung presupun livrarea a aproximativ 13 milioane de telefoane pliabile în 2022.

Până la lansarea lui Galaxy Z Fold 4, e posibil să fii tentat de prețurile super-accesibile la celelalte modele de telefoane pliabile de la Samsung, pe care le poți comanda de la Flip.ro

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!