Flip Christmas Van, locul de unde poți ridica personal telefonul de pe Flip

Flip Christmas Van, locul de unde poți ridica personal telefonul de pe Flip

Publicat de Fadia Hirtan
pe 16.12.2022

Nu știm cum te raportezi tu la perioada asta din an, dar noi suntem foarte încântați pentru zilele ce urmează la final de decembrie! Și suntem mai mult decât entuziasmați să-ți dăm o veste extraordinară!

Începând cu dimineața de 19 decembrie și până pe 23 decembrie, seara, poți ridica personal telefonul comandat pe Flip din București! Și pentru că ne-am lăsat purtați de valul sărbătorilor, ne-am gândit să facem tot procesul ăsta unul inedit!

Așa că am pregătit Flip Christmas Van, o rulotă pe care am personalizat-o în stilul nostru, din care poți ridica smartphone-ul comandat pe site, pentru tine sau pentru cineva drag. Asta pentru că ne-am gândit să-ți facem procesul de „vânătoare” a cadourilor de Crăciun unul cât se poate de simplu. 

Pe scurt, nu ne place aglomerația. Dar oricât de mult am evita-o, știm că magazinele și listele curierilor sunt ticsite până la finalul anului. Așa că, indiferent de cât de târziu te-ai hotărî, vrem să fim siguri că telefonul CA NOU ajunge la tine până în Ajun! 

Poate vrei să aduci zâmbete cuiva, în dimineața de Crăciun, dacă îl comanzi pentru cineva drag. Ori poate vrei să te bucuri de cele mai clare cadre făcute cu noul tău telefon la prânzul în familie în zi de sărbătoare, dacă îl iei pentru tine. 

Oricare ar fi motivația ta, dacă vrei să te asiguri că ții în mână smartphone-ul CA NOU de pe Flip până pe 24 decembrie, poți veni să-l ridici personal de la Flip Christmas Van, din Sema Parc, București

Ce ai de făcut pentru a ridica telefonul de la Flip?

Nimic complicat. Alege modelul preferat din oferta noastră, plasează comanda ca de obicei, achită produsul și selectează metoda de livrare Ridică personal în București, nu aștepta după curier. Poți alege să plătești și în rate pentru viitorul tău telefon. Important este să știi că NU poți achita smartphone-ul decât online. Nu și la rulotă. Adică nici cash, nici cu cardul la POS. 

Imediat ce ai plasat cu succes comanda, te așteptăm cu bucurie la Flip Christmas Van, în Sema Parc, București, adică aici, să-ți ridici telefonul. Programul de funcționare începe luni, pe 19 decembrie, la ora 11:00, și se încheie vineri, pe 23 decembrie, la ora 20:00.

Ne-am asigurat că punem rulota foarte aproape stațiile de metrou, tramvai și autobuz, tocmai pentru că vrem să-ți fie ușor să ajungi la ea. Din stațiile mijloacelor de transport în comun mai ai de mers maximum cinci minute pe jos.  

Deci, să recapitulăm! 🥳

Cum faci să ai telefonul de pe Flip până de Crăciun?

1. Alegi modelul preferat de pe flip.ro.

2. Achiți smartphone-ul online sau alegi metoda de plată în rate. 

3. Alegi metoda de livrare Ridică personal, nu aștepta după curier.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Cum poți plăti pentru a ridica personal telefonul de la Flip Christmas Van?

Pentru a alege metoda de livrare Ridică personal, nu aștepta după curier, e necesar să plătești cu cardul produsul preferat și DOAR ONLINE. Cu cardul de debit sau cu cel de credit. Adică fie poți achita integral telefonul, fie poți alege să plătești pentru el în rate. 

Cum ajungi la Flip Christmas Van?

Te urci în:   

  • mașină și pui pe Waze adresa asta.
  • metrou și cobori la stația Petrache Poenaru, apoi deschizi Maps și dai click pe adresa asta (ai de mers pe jos cel mult 5 minute).
  • tramvai sau autobuz și cobori la stația Pod Ciurel, respectiv Semănătoarea, apoi dai click pe adresa asta (ai de mers pe jos cel mult 5 minute). 

Care e programul de funcționare a Flip Christmas Van:

Ne găsești cu zâmbetul pe buze, un ceai cald și noul tău telefon la Flip Christmas Van din Sema Parc, București, de:

LUNI, 19 decembrie, de la ora 11:00 la 20:00.

Apoi, de MARȚI (20 decembrie) până VINERI (23 decembrie), de la 09:00 la 20:00.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

L - 11:00 la 20:00

M - V - 09:00 la 20:00
 

NE VEDEM LA FLIP CHRISTMAS VAN! 🎄🚐

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!